There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag har blivit modig som ett lejon

- februari 2, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

I kategorin, göra saker jag aldrig gjort tidigare, kommer vi nu fram till ytterligare en helt ny upplevelse. Sabatonspelning i Warzawa. Warszawa. Eller Warsawa? Hur fanken stavas det egentligen? Idag...

I kategorin, göra saker jag aldrig gjort tidigare, kommer vi nu fram till ytterligare en helt ny upplevelse.

Sabatonspelning i Warzawa. Warszawa. Eller Warsawa? Hur fanken stavas det egentligen?

Idag har jag bokat flygbiljetter och konsertbiljetter. Nu är det bara boendet som saknas men det kommer lösa sig. Min vän Maja från Polska Sabaton Panzer Battalion håller som bäst på att leta efter någon som vill, och kan, inhysa mig och Oskar ett par nätter. Det blir en budgetresa, och det ska bli så sjukt roligt!

Jag menar, kom igen nu! Nån av er som kände mig för säg 5 år sedan, som någonsin skulle trott att jag skulle åka till ett land och en stad jag aldrig tidigare besökt UTAN maken? Dessutom för att gå på spelning med ett band som Sabaton? (Jag den eviga schlager/80-tals popparen.) Dessutom köpa budgetflyg och konsertbiljetter UTAN att ha boende klart? DESSUTOM leta boende hos främlingar?

Jag vet svaret, för 5 år sedan HADE DET ALDRIG HÄNT!!!

Så är det!

Och när jag nästa gång undrar om jag egentligen tagit mig framåt eller om jag står kvar och trampar i samma träsk av självförakt och social fobi så ska jag påminna mig själv om att jag har blivit modig som ett lejon de senaste åren!

Social. Orädd. Glad. Och lyckligare!

Sen kan hela mitt tidigare liv fortsätta avfärda det här som en förtioårskris om de vill. Gå ni och dra nåt gammalt över er i såna fall! Jag tror ändå att ni är mest avis. För att jag fortsatt framåt med mitt liv. För att jag inte bara har hittat passionen, modet och viljan utan även har möjligheterna att faktiskt göra sånt som gör mig glad.

Jag tänker fortsätta hänga med mina vänner, nya som gamla! Oavsett åldrar. Konstigt nog är det ingen som tycker det är konstigt att jag har vänner som är 50+ men att jag har vänner som är 21, det är en förtioårskris. Men vet ni vad, vänskap funkar åt två håll. Jag skulle inte ha vänner som är 21 om de INTE VILLE HA MIG!

Så är det. Och vi har sjukt roligt ihop. Och ville de inte ha mig med, skulle jag nog inte känna mig så välkommen som jag gör.

Fan vad gött det är att leva egentligen!