There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag har bokat en resa!

- juni 18, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Den 9/7 har jag och Maken varit förlovade i 20 år. Den 2/9 har vi varit gifta i 7 år. För första gången sedan vi blev föräldrar för strax 19...

Den 9/7 har jag och Maken varit förlovade i 20 år. Den 2/9 har vi varit gifta i 7 år. För första gången sedan vi blev föräldrar för strax 19 år sedan ska vi nu åka iväg, bara vi två i hela 4 dygn!

Det ska bli så himla mysigt! Vi åker med Birka på deras längsta kryssning denna sommar.

LÅNGKRYSSNING RÖNNE, KÖPENHAMN, VISBY – 4 DYGN

Se Bornholms vackra natur och speciella ö-liv. Hyr en cykel och ta en egen tur eller åk med på någon av våra turer som tar er antingen till Norra delen av ön eller den södra. Om man bara vill ta det lugnt, plocka med dig handduken och solskyddsfaktorn och lägg dig på Bornholms strand med en sand som får dig att tänka på karibiens stränder.

Årets nyhet, upplev vackra Köpenhamn med omnejd. Ta vår citytour där en guide lotsar er genom Köpenhamn och dess kultur, avsluta med en liten båttur genom Köpenhamns kanaler. Om du vill uppleva mer än Köpenhamn finns det möjligheter att följa med på turer utanför staden. Om ni inte vill följa med på turer finns det alltid en möjlighet att upptäcka Köpenhamn på egen hand. Passa på att ta en öl i Nyhavn, plocka upp ett smörrebröd på en av Köpenhamns genuina caféer, shoppa välkända märken eller bara njut av den kontinentala stämningen.

Kryssa till vackra Visby. Vandra runt och upplev den medeltida staden på egen hand eller vandra runt med en guide som berättar om Visbys historia och dess saga. Om ni vill se mer än Visby anordnar vi två turer som tar er utanför staden och visar upp Gotlands karga och speciella natur.

  • Del i Ekonomi 2-bäddshytt insides
  • Fyra 3-rätters middagar
  • Tre frukostbuffé
  • En brunch

  AVRESA 18/7 2013

  Avgång/Ankomst
  Stockholm (torsdag) 16.00
  Rönne (fredag) 11.30/18.00
  Köpenhamn (lördag) 09.00/18.00
  Visby (söndag) 11.00/18.00
  Mariehamn (måndag) 07.15/09.00
  Stockholm (måndag) 15.45

  I varje stad kan man köpa färdiga utflyktspaket. Vi har valt att inte köpa nåt sånt alls. Visby och Köpenhamn känns ju givna att bara strosa runt i. Rönne däremot, Borholms största stad med typ 14000 invånare, där vete farao om vi kommer ha så mycket att göra. Skulle det vara så att vi är klara med Rönne innan avresan från Bornholm så går det ju utmärkt att promenera tillbaka till båten och lägga sig i solen på däck!

  Najs va?!