There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag hoppas att ni är kvar

- juli 20, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Trots att jag inte uppdaterar så ofta som jag egentligen vill. Jag hoppas att ni är kvar fast det är en vecka sedan jag skrev sist. Vädret fortsätter att vara...

Trots att jag inte uppdaterar så ofta som jag egentligen vill. Jag hoppas att ni är kvar fast det är en vecka sedan jag skrev sist.

Vädret fortsätter att vara helt underbart i Stockholm och jag har tillbringat tid på stranden, i solen, i vattnet. Jag har rest bort och kommit hem igen.

Jag har inte bara latat mig, jag har tränat som vanligt, i Farsta, i Haninge och i Sickla. Pump och CorePulse är det som gäller just nu.

Darling Mattias & InkaGalet roligt!

I fredags var jag på Gröna Lund med Inka och Darling. Vi hade det superroligt. Inka och jag åkte Insane och det var verkligen galet.
Jag fattar inte att jag vågade åka men jag gjorde det och trots att jag inte är säker på om det var roligt eller bara galet läskigt så är jag glad att jag gjorde det.

Det får kanske bli en repris när vi ska tillbaka och köra 5-kamp. Då ska vi i vilket fall hinna med spökhuset vilket vi helt missade för att vi satt och snackade skit på Kaskad och drack Cider, öl och fanta/rosé.
En grym kväll helt klart.

Min kundvagnUllared

I söndags tidigt på morgonen körde jag mot Ullared tillsammans med mina härliga tjejer, Jenny, Jesse & Eva. Det är tillsammans med dessa pinglor som jag ska åka till Turkland i September. Min Lilla R följde med oss ner till Ullared och han skötte sig grymt bra.

Polkagrisar

Strax efter 7 på morgonen körde vi iväg och vid 10 var vi i Gränna. Där gjorde vi ett obligatoriskt stopp och kollade in polkagristillverkning och köpte ett gäng grisar med oss hem. När vi var klara med Gränna körde vi vidare, tankade i Jönköping och stannade i Värnamo för att äta.

Min stora Lilla R, Jag, Eva & JennyKlockan var väl runt halv tre innan vi var framme i Ullared och vi parkerade på GeKås p-plats, gick direkt in i butiken och började scouta grejer. GeKås stängde kl 17 och vi åt en välbehövlig middag innan vi körde till campingen och flyttade in i stugan vi hyrt för natten.

Vår Campingstuga

Lilla R sov på en madrass på golvet, vi andra delade på två tvåvåningssängar. Vi var väl uppe till midnatt, drack lite vin och cider och somnade sen gott. Jag sov som en stock med öronproppar och sovmask och vaknade inte förrän kl 07 när min mobil larmade.
Vi åt frukost, packade våra grejer, städade ur stugan och var tillbaka på GeKås strax efter 09 på morgonen.

Det finns mer än GeKås att shoppa på i UllaredShopping dag 2

Shoppandet började på GeKås med ett avbrott runt halv ett för lunch på en kinabuffé jag hittade i en av de andra byggnaderna på området. Sen fortsatte vi shoppa till 15-snåret när vi packade bilen för färd hemåt.

Resan tillbaka mot El Stockholmo gick bra. Vi stannade återigen i Värnamo och åt och sen ett stopp i Nykvarn för lite kaffe och en kanelbulle. Hemma var vi runt 23, något trötta och slitna.

En grymt snygg resväskaFynd

Jag gjorde flera fina fynd. Till ungarna köpte jag laptopskins för 50 kr st, kallingar, t-shirts och lilla M fick födelsedagspresenter och kläder. Jag köpte maskindiskmedel till bra pris, praktiska sittunderlag för 8 kr st, microfiberbadlakan för en femtilapp och en kjol och en top till mig.
En snygg rosa resväska fick följa med mig hem och ska invigas på resan till Turkland. Kollade på nätet och väskan jag köpte för 560 kr säljs för 999 kr och uppåt i butik.

Jag som aldrig brukar krocka med folk jag känner stötte på Johanna och hennes 4 barn precis utanför GeKås när vi kom dit på Söndagen.
Världen är bra liten ibland.Johanna

Utmaningen

I 4 kilon utmaningen har jag inte något resultat att ge er än. Jag skulle vägt mig i morse men saker kom emellan och jag kom inte iväg i tid. Imorgon ska jag gå iväg och ställa mig på vågen och även om jag vet med mig att det inte har varit en strålande vecka ur matsynpunkt så hoppas jag och håller tummarna för att jag får ett litet minus i alla fall.
Ni har väl inte glömt att ni ska heja på mig så att jag vinner över Kompis?
Go Tess, Go Tess, Go Tess!

 • Martina

  Go Tess Go Tess Go Tess!!
  Du kommer vinna! Du är bäst!
  Känns jobigt att inte kunna träna nu, men vill inte förstöra mer än nödvändigt så jag vilar nu och kör efter Greklandsresan.
  Hoppas vi ses då!
  Kram på dej!

 • http://svartvitkatt.blogg.se Linda

  Go Tess Go Tess Go Tess!

  Härlig shopping. Jag tittade också på den där väskan i våras, men bestämde mig för att köpa en lättare variant så jag kan shoppa mer. :) Men fin är den!