There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag känner på mig att vi kommer ha mycket roligt på jobbet i vår

- februari 4, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Hej på er! Vilken dag va?! Måndag, e det inte underbart? Nu har veckan liksom kommit igång och vi kan börja den eviga nedräkningen till helgen. Så vad kan jag...

Hej på er!

Vilken dag va?!

Måndag, e det inte underbart?

Nu har veckan liksom kommit igång och vi kan börja den eviga nedräkningen till helgen.

Så vad kan jag berätta om min måndag då?

Tja, jag började jobba 06:30 i morse, som vanligt. Det var en rätt lugn måndag, trots att det var just måndag. Annars är måndagar alltid mer jobb än resten av veckans dagar, för det är inte så mycket vi kan preppa på fredagen som håller till på måndagen. Men idag gick det snabbt och vi hann med allt utan att stressa.

Vid tiosnåret, i tid, kom vår nya medarbetare, och bara där insåg jag att det här kommer funka gudomligt bra. Han sattes i disken och fick med beröm godkänt. Katastrof hade det väl varit annars, han har jobbat säkert tre år längre än jag. Men det blev verkligen ingen katastrof.

Jag känner på mig att vi kommer ha mycket roligt på jobbet i vår.

Tjugo minuter i ett, precis innan matsalen skulle stänga så gick brandlarmet. Ingen övning, men inte heller nån biggie. Tydligen var det ett experiment i en kemisal som gått fel. Jag var duktig och kollade så att våra matsalar var tomma innan vi gick ut på gården. Bra där Tess, sånt e viktigt att komma ihåg!

Där stod vi i blåsten och frös en 10 minuter innan vi fick gå in igen. Tur nog låg vi rätt bra till innan så det blev inte speciellt stressigt trots att vi var sena med stängningen. Efter lunch och städning skulle vi duka fint för 100 personer i matsalen. Det gjorde att vi jobbade över en timme, men fint blev det.

Sen åkte jag hem och slapp alla köer. Vad hände där? Jag var duktig och tankade på vägen hem. Väl hemma var det bara att sätta igång med middagen, korvgryta med curry, bönor och majs. Det blev jättegott. Och nu sitter jag här.

Ingen rafflande dag, men rolig och snabb. Jag jobbar med den bästa och jag trivs verkligen!

Nu blir det lite slösurf och en kopp te.

God kväll!