There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag lever

- april 8, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Onsdagarnas dubblapass börjar bli en vana och även om det fortfarande är jobbigt så dör jag lite mindre varenda gång. Cyklandet däremot är inte en vana, än i alla fall....

Onsdagarnas dubblapass börjar bli en vana och även om det fortfarande är jobbigt så dör jag lite mindre varenda gång. Cyklandet däremot är inte en vana, än i alla fall.

Det gick strålande att cykla i Tisdags, vilket jag skrev om här, i Tisdags kändes allt bra. Det var igår när jag skulle pumpa som jag kände att benen hade jobbat rätt hårt och när det efter pumpen var dax för Corepuls ville det sig inte alls.
Jag fick nåt konstigt ont i knät, och det gjorde verkligen ont, helt plötsligt vart det mycket svårare att hoppa runt.
Man jag gav mig inte, arg för att det inte släppte pressade jag mig vidare och så helt plötsligt blev det bättre och jag kunde köra hela passet klart.

Det här får mig att känna att jag lever

Som alltid när Inka är instruktör så har jag jätteroligt. Det kanske inte alltid syns för ibland behöver jag fokusera på att överleva och ta mig igenom hela passet, men jag har kul och njuter av att klara lite mer hela tiden.
Hon plockar fram en vilja i mig jag inte trodde jag hade, fast jag går inte på hennes image som hård och ”elak” längre. Jag slutade vara rädd för henne när jag lärde känna henne, tuff & hård absolut men elak…eller hur… ;-)
Eller, ja, det ska väl vara för att hon jämförde mig med Anna Anka då, det var inte snällt…

Jag fastnade på Sats efter passet, i nästan 2 timmar blev jag kvar och pratade och pratade. Det var jättetrevligt och jag är glad att bilen inte blev lappad för när jag kom ut hade p-skivan gått ut för lääääänge sedan.

Lunchdejt

Det är enormt sällan jag får gå på lunchdejt men igår hade jag förmånen att få äta lunch med Bästa Johanna som jag har saknat så sen hon lämnade Sats vid årsskiftet. Det var jätteroligt att ses igen och vi pratade och pratade och tiden bara flög iväg.
Jag hoppas verkligen att vi kan göra om det en annan gång. Det var supernajs!

Sent

När jag väl kom hem efter träningen igår var klockan närmare 22 och jag petade i mig lite ris och kyckling. Runt 23 när jag gick och lade mig hade jag fortfarande lite ont i knät men också i hela lårmuskeln. Kanske ska stretcha lite mer.

Sen vaknade jag 03.30 med ont i magen. Jag gjorde en macka men insåg att jag kan inte äta mitt i natten så jag slängde den i soporna och drack te och bloggade till 05.30 när det hade släppt så att jag kunde sova vidare.

Idag

Idag ska jag försöka koncentrera mig länge nog för att fundera lite kring en webbplats jag ska bygga och pilla lite med en domän jag precis har reggat där jag ska installera WP och dra upp en ny sajt.
Sen kom jag på att jag behöver planera lite käk inför Hofors imorgon. Funderar på tonfiskmackor, enkelt och gott, kanske inte det allra nyttigaste men ok. Kanske nån pastasallad? Jag ska fixa mat till mig och snälla Jesse som joinar mig till metropolen Hofors och så klart till Stora R som är den som har råddat ihop allt.

Ikväll är det Afrodans och hade det inte varit för att jag har en hel dag ledig från träning imorgon så hade jag avbokat för det känns i kroppen att jag har tränat rätt hårt den här veckan. På lördag är det SatsDance och på söndag SatsCorePulse.
Sen är det vilodag igen på måndag om jag inte får för mig att jag måste ut och cykla…

Om en lite dryg månad fyller jag dessutom år och fest ska det bli. Jag måste bara ta tag i det och planera. Men ni som vill komma får hålla den 15:e Maj ledig för det är troligen då det blir av.

Mellan bilderna skiljer det nästan precis ett år.

Ett år emellan, 2009 & 2010