There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag måste bara…

- januari 24, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

…fortsätta tjata lite om min träning. För, igår på eftermiddagen var jag lite nere. Ingen speciell orsak men så var det. Trött, deppig och allmänt miserabel. Då, när jag är...

…fortsätta tjata lite om min träning. För, igår på eftermiddagen var jag lite nere. Ingen speciell orsak men så var det. Trött, deppig och allmänt miserabel. Då, när jag är så, vilket var förvånansvärt länge sen sist för övrigt, så känns allt lite meningslöst.

Lite sådär vad är meningen med allt?  Vad är meningen med träningen och viktväktarna? Kommer jag verkligen att nå ända fram? Är jag tillräckligt bra? Nån slags känsla av otillräcklighet över att jag faktiskt inte är allt det där jag vill vara, det där jag tror att om jag var, skulle alla andra alltid vilja ha med mig, vilja umgås med mig…

Låter det snurrigt?

Ja, det var nog lite snurrigt, lite kaos och oreda bland mina tankar. Det som verkligen slog mig var att jag kände någon slags meningslöshet med tränandet och jag tänkte, är det här början till slutet nu igen. Kommer jag nu trappa ner och sakta ge upp? Det vill jag inte.

Men jag bor i ett område med världens bästa grannar och när jag sa att jag var lite nere dök Jenny & Jocke upp för att spendera kvällen med mig och Darling. Det var väl ett par timmar in på kvällen som det slog mig.
Med vilken passion jag satt och berättade för Jenny om min träning och hur mycket jag älskar den.
Jag berättade om alla tränare jag gillar och förklarade vilka pass jag brukar gå på och vad man gör på passen. Det tog liksom inte slut och jag kände hur hela jag vart glad bara jag satt där och beskrev hur otroligt bra jag trivs på Sats Haninge.
Hur trevlig personalen är och hur enormt välkommen jag känt mig ända sen jag började där. Hur långt från min bild av hur jag trodde att det skulle vara som det faktiskt var. Till det bättre då om ni missat det.

Det var där och då jag insåg att jag är verkligen fast. Att träningen är en ny dimension i mitt liv och att det kommer krävas bra mycket mer än lite lördagsdepp för att få mig att sluta. Att träningen gör mig glad, lycklig rent av.

En ny insikt…

Darling & Jocke sjöng Carola…bland vänner och vin och med det så försvann mitt lördagsdepp.

Jag kan se det nu, varför jag inspirerar fler med mitt tränande. Det har verkligen blivit en passion och jag älskar det! Jag tycker att det är roligt att träna, JAG!

Rikedom

Kvällen vart sen och hur rolig som helst. Vi sjöng Singstar och pratade. Jag har verkligen allt jag kan önska mig egentligen. Det är så lätt att fastna i önskningar om att ha råd med lite mer jämt men jag är egentligen otroligt rik. Inte på pengar dock, men familj och vänner. Jag har världens bästa vänner och jag har världens bästa familj.

Nu har jag två vilodagar framför mig, sen är det full fart med träningen tisdag, onsdag, torsdag och sen på fredag tänker jag rocka loss på Viking Amorella. Det kommer att bli en bra vecka, det är jag helt säker på!