There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag och min piercing

- oktober 24, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Jag och min piercing vi trivs så bra ihop. Det har gått jättebra. Jag har inte speciellt ont, den vätskar sig inte och jag är supernöjd. Tänkte att jag kanske...

Jag och min piercing vi trivs så bra ihop. Det har gått jättebra. Jag har inte speciellt ont, den vätskar sig inte och jag är supernöjd. Tänkte att jag kanske skulle känna obehag när jag sov i natt eller när jag tränade idag, men NOPE!
Vi är såta vänner.

Är det nåt jag är van vid så är det att jag läker bra och jag har aldrig haft problem med läkningen efter någon av mina operationer. Det jag brukar ha problem med är morfinet som jag inte tål och plåster och kirurgtejp som ger mig blåsor. Får min kropp bara vara utan detta så går det alldeles utmärkt.

Däremot var jag lite orolig för jag har haft hål i öronen, och väldiga problem med att jag aldrig tålde några örhängen, men det här var ju typ 20 år sedan, tänkte jag, och missade helt att ens fråga om allergiska reaktioner. Jaja, det är bättre skit i smyckena idag.

Regnet det bara öser ner.....tralala...Söndag

Dagen har gått åt till att tycka att det här regnet verkligen suger, åt att uppa bloggen, något jag inte alls hann med igår och till att träna Body Pump i en knökfull gruppträningssal i Farsta. Av någon orsak hade jag dock hur mycket plats som helst bakom mig, jag kanske luktade illa eller nåt. Skönt var det i alla fall att ha gott om utrymme till armhävningar, utfall och stretch.

Däremot kom jag in lite sent i salen så jag fick tränga mig en aning för att få min vanliga plats längst fram. Vilken vanemänniska man är. Bara tanken på att stå långt ifrån där jag brukar är jobbig.

Det var en grym klass och Inka showade som vanligt. ME LIKE! Själv var jag skakis när jag var klar, vilket kändes skakigt, men skönt.

Måndag

Imorgon har jag massor jag borde ta tag i, får väl se hur mycket jag hinner med. Däckskifte ligger högt upp på listan tillsammans med matplanering och veckohandling. Jag ska in till stan och lunchdejta med Eva och jag ska träna SaCoPu i Haninge på kvällen. Laga middag tillhör också mina uppgifter så det behöver jag se till att hinna med.

Nu blir det söndagsmys med familjen, eller åtminstone med Darling. Lill-Fia ska i säng vid 21 och killarna vid 22 och vi vid 23.

Kram på er.

 • Anna

  aha, en piercing. Jag trodde tatuering.

  Och du vet väl hur det gick med mitt däckskifte? :DD

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Kanske blir en sån med framöver. Först ska jag försöka komma iväg och fylla i den jag redan har.

   Japp, läste om ditt däckskifte, stackare, punka.
   Jag har en sån där försäkring som gör att jag ringer nån som kommer springande till min räddning och fixar alla problem åt mig om jag behöver hjälp. Synd bara att jag inte kan ringa hit nån som kommer ut och skiftar däcken åt mig.