There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag orkar inte

- december 14, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 6 comments -

Jag är inte på topp idag. Inte ens i närheten. Inget känns riktigt 100. Har samlat vatten i kroppen så ringarna sitter tight på mina korvfingrar, Kläderna sitter tight och...

Jag är inte på topp idag. Inte ens i närheten. Inget känns riktigt 100.
Har samlat vatten i kroppen så ringarna sitter tight på mina korvfingrar, Kläderna sitter tight och nr2 på toan kommer jag inte ens ihåg när jag gjorde sist.

En på miljonen+

Ställde mig på vågen hemma och förfasades över att den visade mer än ett kg + sedan förra veckan. Ville inte, ville verkligen inte gå ner och väga mig idag så jag lät bli. Faktiskt.
Jag gör det imorgon istället.

Ingen frukost blev det heller. Sköt på den för att jag skulle ner till vågen och sen när jag inte skulle dit hann jag inte äta i alla fall för jag skulle på UTVS med Lilla T. Min smarta lilla gubbe som just nu inte hittar något intressant med skolan alls och lever för att få sitta med tv-spelen eller med näsan i nån mangaserie.

Det är inte det att han inte kan, han vill helt enkelt inte. Håller på att få IG i flera ämnen, har stor frånvaro och vi måste på nåt sätt vända det här. Fast just idag känner jag mig lost, orkar inte med mig själv ens. Känner mig bara fläskig och trött. Trött på mig, på vikten, vågen, fläskberget. Trött…

Våga inte tro att du är nåt

I huvudet hör jag rösten som påminner om att jag inte ska tro att jag är nåt, inte ska tro att jag kan. Du ser ju själv, säger den. Ta en ordentlig titt i spegeln och börja inse att du ska köpa större kläder inte mindre.

Och jag vet, jag har inte skött mig perfekt senaste veckan. Så jag kanske faktiskt förtjänar det där pluset. Det är bara så jäkla tröstlöst att inte få ett minus hur mycket jag än sliter men fuskar jag, bara så lite, så kommer det det där pluset snabbare än kvickt.

Men jag åt lunch i alla fall, trots att rösten sa att jag inte behöver äta, att jag inte förtjänar att äta. Fast det känns inte bättre med mat i magen. Det känns lika pissigt i alla fall.
Jag sitter fast, kommer inte framåt, kan inte backa och just nu känns det som att jag inte orkar mer.

 • Jenny

  Oj oj ooooj, Tess min kära vän!!! just nu känns det som jag skulle hälla i mig en BIB utan att alla mina bekymmer é dränkta *s*. Vi kanske ska höras till helgen? kraaam på dig

 • http://elin79.se/vikt Elin

  Såna här dagar önskar jag bara att jag kunde spola fram på, så man vaknar dagen efter och känner sig pigg, fräsch, utvilad och redo att tackla världen.

  Hoppas det vänder för dig snart.
  Kram

 • Jenny

  ja uss vad jobbigt det är med såna skräpdagar!!! borde förbjudas helt och hållet faktiskt. men jag har new for you – you are wothy! som tips på bristen av nummer 2 besök reekommenderas en rejäl fylla…. kraaaaaam

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Tack Jenny.
   Kanske vi skulle göra slag i saken tillsammans. Har du inga problem du vill dränka i förslagsvis lite för mycket vin?

 • Anna

  massa frågor och funderingar kring din blogg idag, men mycket av det känns inte passande att sitta och diskutera/fråga kring det här … eller ”där”, öppet, heller.

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Men jag pratar gärna vidare offline, eller via mail :)

   Krampårej Lucia ;)