There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag ska jobba på att få upp huvudet över ytan igen

- januari 13, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Det borde kännas bra. Maten funkar, vikten på väg åt rätt håll. Planer för helgen och onsdagen bakom mig. Men det känns inte bra. Det känns som att jag har...

Det borde kännas bra. Maten funkar, vikten på väg åt rätt håll. Planer för helgen och onsdagen bakom mig. Men det känns inte bra. Det känns som att jag har förlorat nåt jag idag inte ens är säker på att jag hade. Bortvald, så känns det.
Och hela kroppen är olycklig.

NinjaOch det mina vänner känns fördjävligt. Jag önskar jag kunde stå rak och säga ”-Fine, duger jag inte så får det vara”, men jag kan inte och jag vill inte. Jag vill va med, va delaktig. Jag vill betyda nåt.
För jag vet helt ärligt inte om jag gör det.
Jag önskar jag visste vad det är som är fel. Så jag kunde laga det.
Det är allt.
Så jag får va med igen.

Onsdagen

Å nu när jag har skrivit av mig lite ska jag berätta om Onsdagen som var väldigt odramatisk. Tyvärr finns det inte mycket att berätta. Jag var på jobbintervju, typ den första i mitt liv, vilket kanske är ett rekord av något slag.
Jag är ju trots allt 38 år.
Det gick fort och kändes bra. Nervös som jag var babblade jag nog på i rask takt men för övrigt så kändes det som att jag hade koll på läget.

Nu är det bara att avvakta och se hur pass jag står mig i konkurrensen.
Tack ni som höll tummar, tår och korsade benen för mig igår.
Alla gissningar och förfrågningar om för vilket företag undanbedes.

Maten

Matmässigt gick dagen bra och det känns bra. Maten var god igår med, hittills har alla dagarna varit fyllda med god mat. I stort sett är det samma mat som jag vanligtvis lagar så om det här nu verkligen funkar och vikten på riktigt börjar gå åt rätt håll så tror jag det mer har att göra med allt det andra och inte själva recepten.

Bara det här att äta var 3:e timme och dricka vatten tror jag är nyckeln. Jag vill tro att det är nyckeln i alla fall. Tänkte jag skulle bekänna nåt jag faktiskt skäms för men som har blivit så tydligt för mig de senaste veckorna när jag känt i hela kroppen att nåt är fel.

Här är jag

Skämsigt

En liten del av mig tänker att jag kanske duger bättre om jag går ner i vikt. Trots att jag vill att folk ska gilla mig för den jag är och inget annat så tänker jag att går jag bara ner nu, så kanske jag får va med igen. Som om vänner på riktigt skulle göra ett urval baserat på utseende.
Nä vi släpper det.

Träningen

Träningen har gått finemang. I måndags var det skittungt, i Tisdags kändes det bättre och igår tyckte jag själv att jag gjorde en jäkligt bra insats, värd att va stolt över. Nu är det vila i 2 dagar, ett pass på lördag morgon och sedan avresa mot Västerås och Linda senare under lördagen.

Tarmvred

Magkatarren jag trodde jag hade på G visade sig nog vara mer tarmvred. Varför det har dykt upp igen vet jag inte. Kan sånt påverkas av hur man mår? Hur som helst så gör det ont när det väl sätter in och givetvis funkar inte Losec utan det får bli värmekudde och värktabletter.

Allra värst tycks det vara kvällstid, det börjar medan jag äter middag och sen har jag ont resten av kvällen. På morgonen är det borta. I mitt medicinskåp har jag potenta värktabletter men skulle de ta slut får jag väl masa mig till läkaren. Dit är det dock en bra bit kvar.

Hemma

Här hemma känns livet riktigt bra. Kaoset har varit borta sedan före jul å det känns som att vi hittat ett läge som funkar. Ett av mina löften inför 2011 var att jag skulle jobba på VI:et å det känns bra, faktiskt riktigt bra. Hoppas det håller i sig. Hoppas det är ömsesidigt.

Res dig upp nu

Jag har inte mycket att klaga på i mitt liv, som det ser ut nu, och jag önskar verkligen att jag kunde glädjas mer och mota bort ångesten och ältandet som inte bara tar enormt mycket energi men som förtar glädjen av allt annat.
Jag ska jobba på att få upp huvudet över ytan igen.
Allt är så mycket enklare när kroppen är lycklig.

 • Jenny

  Jag tycker att du rockar ”fett” Tess!!! Jag har ju vart på MR med min axel och väntar på domen – ska jag få börja träna igen eller fortsatt rehab??? Längtar sååå efter våra träningsdejter.

  Kraaaaam

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Stora kramen till dig :D
   Jag saknar dig med :)