There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag tar mig en muffins å tänker att jag ska blogga mig lite…

- mars 1, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

…Men muffinskladdiga tassar och en dator är inte världens bästa kombo, inser jag snabbt. Idag är det Tisdag och jag har betalat en sjukt stor bunt med räkningar. Lite sent,...

…Men muffinskladdiga tassar och en dator är inte världens bästa kombo, inser jag snabbt.
Idag är det Tisdag och jag har betalat en sjukt stor bunt med räkningar.
Lite sent, jag vet, men jag drog på det för att få känna mig rik efter löningen en stund i alla fall.

Nu är allt betalat och det känns rätt skönt, nu när det är gjort.
Jag har också planerat middagarna för resten av veckan och skrivit inköpslistan.
Shoppingen sparar jag tills imorgon.
Däremot så tog jag mig inte ner till Vård centralen idag för veckans obligatoriska vägning.
Jag vaknade sent och kom på att jag behöver ändå åka ner med Lilla T imorgon, så jag iddes inte stressa ner idag med.
Vågen hemma visade på +-0, så jag förväntar mig inga lysande resultat imorgon.

Tungtränat

Gårdagens Combat var grymt jobbig. Känns som att jag är inne i en period när jag inte riktigt orkar. Som att alla pass är lite tyngre än vanligt. Vet inte vad det beror på men lite segt känns det.
Jag vet redan innan att det kommer vara riktigt tungt, på ett lite jobbigt sätt å det känns sisådär roligt.

Troligen hänger det ihop med att jag deppar å träningen går nästan mer på rutin än vilja emellanåt. När allt var på topp kändes det som att jag hade hur mycket som helst att ge, nu har jag konstant ett underskott.
Det bara att bita ihop å ta sig igenom.
Förr eller senare ska det väl kännas bättre?

Jag får hitta styrkan i att jag inte har lagt ner än, trots att jag varit fasligt nära att ge upp emellanåt.

Viktfunderingar

Viktmässigt tycks jag fortfarande inte ta mig framåt annat än med myrsteg. Nu har jag dessutom massor med mat- och dryckrelaterat inbokat framöver så det lär inte vända än på ett tag. Det känns segt men samtidigt är jag så glad att jag har många roliga upplevelser inbokade med fina vänner.
Mitt hjärta och min själ behöver det.
Så mycket av min energi har gått till att må dåligt.
Även det är lite lätt ångestframkallande.

Just nu är jag hyfsat nöjd med att inte gå upp i vikt även om jag inte vill annat än att det ska hända nåt stort å jag ska börja gå neråt igen.
Men jag måste nog börja med mig själv.
Jag måste hitta tillbaka till platsen där jag mår bra. Vet inte hur, vet bara att jag måste.
Sluta vara ledsen. På nåt sätt.

Det är synd att ingen bara kan komma och kliva in, fylla platsen som ekar tom.
Det hade varit så enkelt.

Middag

Eftersom jag inte orkade iväg till butiken idag fick det bli sånt jag hittade i frysen. Ett drygt kg kycklingfilé (typ 1300 g)som jag tinade och körde i matberedaren med 3 ägg, 1 dl matlagningsgrädde, persilja, basilika, citronpeppar, vitlök och salt till en färs som jag stekte till burgare.

Till det ett Frisco burgarbröd, sallad, lök, tomat och hamburgardressing. Jag blandade egen dressing åt mig på lättcremefraiche, curry, mangobalsamicovinäger, worchestershiresås och ett par droppar sötningsmedel. Gott och magrare än hamburgardressingen.
Resten av familjen ska få lite pommes till men jag skippade dem och tog mer sallad.

Var lite i valet och kvalet om jag skulle äta tidig middag men insåg att jag var så rackarns trött att jag nästan somnade så jag behövde äta för att orka med träningen.
Det är vad jag ska göra nu så tjingeling på er!

  • http://viktfixerad.blogspot.com/ Viktfixerad

    Jag brukar känna mig sådär svårtränad och sliten när jag kört på rätt hårt länge. Testa att trappa ner genom att plocka bort ett pass i veckan under en period och njut av ledigheten, funkar för mig.