There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag tycker inte alls om det.

- augusti 28, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Nu är det över. Min bästa vän och jag har gjort slut. Min äldsta vän. Hade ni frågat mig för 3 månader sedan hade jag svarat att det aldrig skulle...

Nu är det över. Min bästa vän och jag har gjort slut. Min äldsta vän.

Hade ni frågat mig för 3 månader sedan hade jag svarat att det aldrig skulle hända. Hon var som min syster.

Men den senaste tiden har jag insett att det var jag nog ensam om att tycka. Efter alla dessa år visade det sig att hon inte alls tyckte om mig, att hon egentligen aldrig gjort det. Ett osande hat, kändes det som, bland meningar fyllda med svordomar.

Jag har väl varit blind. Jag hade aldrig kunnat tro att under allt roligt vi brukade göra dolde sig allt detta.

Men jag är inte så arg, mest ledsen och besviken. Jag känner mig bedragen. Lurad. Så mycket tid jag har spenderat med henne och så roligt vi haft. Många av mina bästa minnen är med henne, och nu, nu säger hon att jag alltid varit lika hemsk.

Det känns konstigt ensamt. Sorgligt ensamt. Ensamt ensamt.

Jag tycker inte alls om det.