There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

JAG vann!

- maj 16, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

I vanliga fall brukar jag inte iddas tävla när det kommer till bloggtävlingar. Jag har tur i kärlek och det motsatta när det kommer till tävlingar. Dock kunde jag inte...

I vanliga fall brukar jag inte iddas tävla när det kommer till bloggtävlingar. Jag har tur i kärlek och det motsatta när det kommer till tävlingar.
Dock kunde jag inte motstå att svara på en uppmaning i Bibiks blogg.

Jag blir jätteglad om ni ger mig era bästa budgettips på bra, billig och nyttig mat! Bland alla dem som kommenterar lottar jag ut ett presentkort på Scandinavian Nutrition på 250 kr!

Så jag gav henne mina tankar kring billig och nyttig mat vilket resulterade i att jag vann!
Tjohoo!

Magdalena Bibik är en gruppträningsinstruktör på Sats. Jag har tränat för henne ett par gånger när hon vickat på en Afro-klass, på den tiden jag körde Afro-klasser, och hon är en vansinnigt duktig instruktör.
Men Bibik är så mycket mer.
Det är med stor fascination jag läser om hennes passionerande förhållande till dans och träning. Med skräckblandad förtjusning följer jag hennes minst sagt korvstoppade liv och kommer på mig själv med att hoppas att hon verkligen blir riktigt framgångsrik, för det är det minsta hon är värd.

Hon tycks hålla ett tempo i livet rent generellt som ger oss vanliga dödliga hicka bara vid tanken på det.
Som hemmafru med ett antal timmar vid spisen i ryggen skrattar jag alltid när hon berättar om sina eskapader i köket. Matlagning tycks inte vara hennes starka sida.
Å andra sidan så är hon knappast född för att laga mat.
Snarare tror jag hon gör piruetter bland oss andra för att inspirera till ett liv i rörelse, alltid med en melodi i huvudet.

Har ni Sats kort, gå och träna för henne!
Själv ska jag fundera ut vad jag vill shoppa för mina 250 kr.