There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag var och festade mig lite igår

- januari 16, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Fast ingen festade så bra som Linda. Det var en enormt trevlig kväll med grymt god mat, gott vin och härligt sällskap. Ett stort tack till Linda och Mathias! Så...

Fast ingen festade så bra som Linda.
Det var en enormt trevlig kväll med grymt god mat, gott vin och härligt sällskap.
Ett stort tack till Linda och Mathias!

Så har man varit i Västerås och inte sett nåt förutom insidan på en stor villa. Men villan var fin och resan gick bra så det spelade inte så stor roll att det var kolsvart ute på resan upp och slaskigt regn hela vägen hem.

Darling och jag fick lite tid för oss själva, utan alla ungarna, och det kändes som att det var ganska länge sedan sist.

Drömmar å kärlek

Bonus

Som bonus hann jag dessutom hem i tid idag för att dra till Farsta och träna vilket var väldigt skönt. Å jag träffade söta Ami där och fick prata lite.
Och även om det bara handlade om några få minuter var det vansinnigt skönt att se att det finns fler som är precis lika skruvade som jag ibland.

Nu är det seg söndagskväll. Ungarna är trötta å jag är lite halvslö efter en god middag. Dessutom har jag ont i min mage vilket inte alls är roligt.

Tomorrow

Imorgon har jag en enormt trevlig lunchdejt att se fram emot och mer rolig träning på kvällen i form av SaCoPu. Däremellan ska jag även hinna med att planera mat, handla, laga middag och blogga mig lite så klart.
Matdagboken som fick paus lö-sö ska uppdateras igen, ja lite smått och gott liksom.

Framöver

Å sen, som en liten treat för er läsare ska jag blogga om hur man egentligen gör för att lyckas gå ner i vikt. Ämnet tycker jag är extra intressant eftersom jag själv inte lyckats gå varken upp eller ner ett enda kilo på 7 månader! Man kan ju undra om jag gör rätt eller fel då.

Det och en massa andra funderingar kring vikt och viktminskning ska jag sätta på pränt åt er inom den närmsta framtiden har jag tänkt.

Ikväll däremot har jag inte tänkt göra så många knop utan jag tackar och bockar för mig för att inta min plats i soffan.
Mysig söndagskväll på er alla!

  • http://svartvitkatt.blogg.se Linda

    Tack själva! Det var toppenskoj!