There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag vill inte ha 2000 likes, jag vill ha 2000 flärpar!

- mars 21, 2014 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Kolla vad jag har snubblat över! Det kallas tabistry och det involverar burkflärpar. Den här galet snygga korsetten är gjord av burkflärpar och tyg. Nu vill jag prova! Till en...

Kolla vad jag har snubblat över!

Det kallas tabistry och det involverar burkflärpar. Den här galet snygga korsetten är gjord av burkflärpar och tyg. Nu vill jag prova! Till en korsett behövs ca 2000 flärpar enligt beskrivningen. Jag behöver nog några till för att ha utrymme för att göra fel. Så nu ska jag försöka samla ihop flärpar.

Om ni råkar sitta på massor med flärpar och vill skicka dem till mig så betalar jag gärna för portot! Bara maila och säg vad det kommer kosta!

Fredag idag och jag vaknade med ont i huvudet. Mindre roligt. 4 doggisar som ska promeneras, jag ska köra träningspass nummer 2 och så ska jag städa in alla saker jag städade ur bilen igår.

Bilen fick en välbehövlig rekond igår. Under 4 timmar tvättades bilen utifrån och in. Även sätena blev tvättade. Väldigt trevligt! Inför rekonden skulle jag givetvis tömma ut alla saker jag har i bilen och jag tänkte att det var nog inte så mycket saker. 3 fulla papperskassar med saker fick jag ihop 3!

En kasse var bara filtar som jag har i skuffen till hundarna. En kasse var saker som ligger i facket under skuffen med div. verktyg, förstahjälpen-kit, varselväst, varningstriangel, bogserlina, startkablar mm. Sista kassen var allt jag har i bilen. Halstabletter, huvudvärkstabletter, nödhammare, ficklampa, manual och papper, diverse sladdar, näsdukar, hundgodis, olika koppel, nosgrimmor, bilbälte till hund, reklamflyers, rengöringsdukar, skrapor, borstar mm.

Jag hade aldrig gissat att jag har så mycket saker i bilen.

Nu har jag beställt ett ordentligt skydd till skuffen som täcker ryggstödet på baksätet och även sidorna i skuffen. Dessutom täcker det över bakkanten så jag slipper repor när hundarna hoppar in och ut ur bilen. Det skyddet ligger på posten och ska hämtas ut idag så det blir alldeles perfekt att lägga in nu när bilen är helt ren. Förutom det beställde jag ett skydd som träs över passagerarstolen fram så jag kan sätta en hund i framsätet om jag vill.

Efter första träningspasset i tisdags så har jag haft ont i höjd med knäna. Fast inte i knäna utan i muskelfästena. Nu känns det lite bättre så det var nog klassisk träningsvärk. Ser inte fram emot dagens träning men har insett att jag är sån. Jag ser aldrig fram emot träning när jag vet att det ska bli asjobbigt. För mig funkar bara en enda sak i det läget, att göra. Inte lyssna så mycket på kroppen utan bita ihop och få det avklarat. Det är trots allt bara 40 minuters plåga av dygnets 24 timmar.

Igår införskaffade jag mig nya lurar som ska testas på dagens träning och det ska bli intressant! Jag hoppas att de sitter som en smäck även när jag joggar. Mina gamla lurar var det inget fel på förutom att det inte gick att prata i dem. Och självklart är det alltid nån som ringer precis när man satt igång.

Precis nu när jag skrev det så insåg jag att jag nog har en app som tillfälligt kan hänvisa alla inkommande samtal direkt till mobilsvaret, så det ska jag testa idag. Men även annars är det ju rätt skönt att slippa ta av mig headsetet och plugga ur det för att kunna svara i telefon.

Happy fredag alla!!!

 

  • jesse

    har du tänkt på att det finns flärpar i olika färger gull,silver , röd å grön. När du är ute på pro med dogisarna kan du leta efter burkar och andra skatter .