There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jaha, så blev jag tidig istället!

- juni 26, 2012 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Ena dagen köer så långt man kan se. Andra dagen, tjohoo, 40 minuter TIDIG till jobbet. Nåja. Så länge jag slipper bli 40 minuter sen så är jag i alla...

Ena dagen köer så långt man kan se. Andra dagen, tjohoo, 40 minuter TIDIG till jobbet. Nåja. Så länge jag slipper bli 40 minuter sen så är jag i alla fall rätt nöjd. Nu hann jag med att fika lite extra länge och rota lite till i kylar, frysar och förråd.

Igår fick jag leta både här och där för att hitta det jag behövde. Nu tror jag att jag börjar få koll på läget. Vore det inte för resvägen så är det här en helt okej skola att jobba på. Söta ungar och trevlig personal!

Igår satte jag fart med mina ringar och det var jätteroligt! Jag insåg snabbt att ett ljusbord skulle verkligen inte vara tokigt att ha. Om jag fortsätter med ringarbeten är det nåt jag ska fundera på att skaffa mig. Det var nämligen inte helt lätt att se att skarvarna belv täta och snygga i ljuset från kökslsmpan.

Nu måste jag ta mig tid att leta lite tillbehör, som lås också. Så att inte projekten blir liggande halvfärdiga för att jag saknar delar. Och så behöver jag leta mönster för nästa projekt. Jag vill helst ge mig på nåt sånt där makalöst snyggt, men vet inte om jag borde göra det fullt så svårt. Och sen behöver jag nog fler ringar. Fler svarta och fler storlekar. Mer, mer, mer!

Armbandet som jag gör nu blir snyggt, men jag hade kanske önskat att det skulle vara lite tyngre och lite kraftigare. Det känns lite lätt mesigt, men det blir snyggt i alla fall. Att beställa rätt ringar till olika projekt är ett matematiskt problem, det är många faktorer som spelar in. Trådtjocklek, ringstorlek innerdiameter osv. En hel vetenskap. Och jag som inte är så bra på matte, jag lär nog få kämpa. Eller så ger det sig när man vant sig.

Nä, nu ska jag ta och jobba lite.

 • Martina

  Hej darling,
  Efter att ha kört bil till jobbet ett tag (Handen-Sumpan) så har jag lärt mig att.
  Måndagar=KAOS
  Tisdagar=Lite lättare
  Onsdagar=lätt
  Torsagar=helt OK
  Fredagar=Jobbar ens folk!?

  Och nu när sommaren är här så är det extremt mycket minde bilar över lag.
  Ha så kul på jobbet
  kram

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Nu har jag testat hela veckan och du har helt rätt!