There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jösses vilken vacker Tisdag!

- februari 15, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 3 comments -

Titta ut sa Lilla T i morse. Kolla snön ramlar ner från himlen och det blåser inte alls. Han hade helt rätt. Så här har snön ramlat ner sedan igår...

Titta ut sa Lilla T i morse. Kolla snön ramlar ner från himlen och det blåser inte alls.
Han hade helt rätt. Så här har snön ramlat ner sedan igår kväll och den ramlar fortfarande.
Stora vackra snöflingor som täckt marken med ett lager fluffsnö.

Dessutom skiner solen och himlen är blå. Jag kan inte annat än tycka att det är fint, fast jag gott skulle klarar mig utan mer snö. Den här snön är i alla fall lättflyttad.
Det var nästan så jag kunde blåsa av snön som täckte bilen.

Vikten

När jag ställde mig på vågen hemma idag insåg jag att det skulle bli ett minus den här veckan. Det är rätt roligt att väga sig varenda dag och se hur kurvan förändras så länge som jag kan se det objektivt och inte låter det påverka mitt val av mat och min träning. Det är intressant att se förändringarna och försöka hitta mönster när jag jämför med maten och träningen.

Akka

När jag kom ner till Akka hade de inget att göra. Sköterskorna stod och hängde och pratade med varandra.
”-Hej Tess, här står vi och väntar på att få väga dig.”
Det gick snabbt med andra ord, men jag stannade kvar en stund och pratade lite om hur det går för mig, vilka förändringar jag har gjort och om lite forskningsresultat när det gäller matvanor som jag nyligen läst.

Att väga sig hos distriktssköterskorna passar mig perfekt. Dels ingår det i högkostnadsskyddet och dels så vet de när jag ska komma och frågar alltid undrande om jag inte dyker upp som vanligt. Jag är rätt säker på att de skulle ringa om jag helt plötsligt slutade gå dit helt och hållet.
De har bra koll, är väldigt trevliga och aldrig dömande.

Resultatet

-1.4 kg vart det idag!
Klart jag är nöjd med det :D Jag är verkligen glad och jag hoppas att det håller i sig.
Det behövs några veckors resultat för att jag ska känna mig säker på att det går åt rätt håll, en vecka är najs men säger inget när man hoppar upp och ner som en jojo i vikt.

Träning

Gårdagens träning var en grym Combat med Marco. Combat är verkligen roligt och ännu roligare blev det av att Anna skulle köra och hamnade precis bredvid mig. Jäkligt taggande när man får nån bredvid sig som kan det på RIKTIGT. Inte sådär fjösigt som jag. Hon var GRYM, Marco är alltid grym och jag…..tja jag låtsas vara grym.
Fake it till you make it liksom.

Känns i alla fall som att jag har fått lite bättre koll på kickar, höger ben är bättre än vänster, men desto tröttare jag är, desto sämre balans har jag och alla kickar blir lidande mot slutet. Hoppkickarna håller jag mig ifrån fortfarande. Jag är för tung i förhållande till mina få muckler. Vill dock gärna få till dem, men det får ta ett tag. Har bestämt mig för att fokusera på allt annat, alla vanliga kickar och alla slagkombosar.

Inte kunde jag heller stå där jag brukar. Nån nisse har lyckats slänga ner en skivstång precis på min plats så det var två snygga hål i golvet. Där vågade jag inte stå. Det räcker med att jag har snubblat på mina fötter och drattat på ändan en gång i en Bc-klass redan.

Mer träning

Idag blir det Bp och imorgon blir det mer Combat. Får väl se hur bra kroppen orkar. Combat är jäkligt tungt så det kanske skulle behövas mer vila. Det lär jag märka.
Sen blir det Piloxing på Torsdag, vila på Fredag, Combat på Lördag och Bp igen på Söndag.
Sen börjar jag om.
Lovely!

 • Anna

  klart jag hamnar bredvid dig nästa gång vi kör samma bc igen :)

 • Anna

  hihi, ja Anna ”hamnade” precis bredvid dig. Inte alls med flit ;) (skulle vi inte träna ”tillsammans”? :B ) Fast nåt eftersnack blev det ju inte …

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Jag hoppas du hamnar bredvid mig fler gånger.
   Å nästa gång får vi se till att det blir eftersnack med :D