There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Judge Dredd

- januari 4, 2013 - by , in Gott och Blandat, with 3 comments -

De sista skälvande dagarna innan jobbet börjar och livet återgår till vardagslunk försöker jag fylla med så mycket jag bara kan. Igår kom lillebror med familj hit för middag och...

De sista skälvande dagarna innan jobbet börjar och livet återgår till vardagslunk försöker jag fylla med så mycket jag bara kan.

Igår kom lillebror med familj hit för middag och fika. Det blev en supertrevlig och mysig eftermiddag/kväll när gitarrerna plockades fram och både lillebror och Robert spelade för oss andra. Tänk om jag kunde bli hälften så duktig! Behöver verkligen sätta fart med att öva.

Idag kommer Madde och hennes fina tjejer hit på fika. Fullt ös!!!

Och förutom det så har jag skaffat mig en PT, en elak jävel misstänker jag, som gjort nåt slags träningsprogram åt mig. Träningsprogrammet involverar en sån här…

Och man kan lugnt säga att jag är lite orolig. Det står visserligen bara en 8 på min, på Makens står det 20, men jag tycker den känns ofantligt tung i alla fall.

För att kunna förbereda mig en gnutta har jag fått information om att det kommer bli två träningspass i veckan, de första 4 veckorna. Tisdagar och torsdagar. Passen är relativt korta, men intensiva. Både styrka och flås tränas, på en och samma gång. Från vecka 5 blir det ett bonuspass också. Jag är dock inte alls övertygad om att jag kommer se det som en bonus.

Låt mig presentera min PT, Judge Dredd!

Annars då?

Jo det blir kryssning den 25/1, Birka ser det ut att bli. Och i slutet av Februari blir det 20:års fest. Lite att se fram emot.

 

  • Judge Dredd

    Bra bild. Det är precis så du kommer känna det. Form! Fokus! Teknik!

  • Pingback: Utmaningen – PartyPinglan

  • Suzan Jakobsson

    Kul med PT! Lycka till!