There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Julafton och Cinderella, fast inte samtidigt…

- december 29, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Bloggen har blivit lidande till förmån för familjen, umgänget och julfirandet. Å andra sidan har ni kanske inte hunnit läsa så många bloggar i vilket fall, jag vet att jag...

Bloggen har blivit lidande till förmån för familjen, umgänget och julfirandet.
Å andra sidan har ni kanske inte hunnit läsa så många bloggar i vilket fall, jag vet att jag ligger efter hur som helst.
Men trots att det varit ovanligt tyst här så betyder det inte att jag gått å dött.

JULEN:
Julafton var väldigt trevlig. Vi firade hemma hos svärmor och Ninjan skötte sig som den fina voffsing han är. Det var verkligen inga problem alls med honom och faktum är att det aldrig tycks vara problem att släpa runt honom.
Han trivs där vi är och har inga problem med att hantera att alla tycks ha olika regler.

Barnen var alla nöjda med sina julklappar och maten som svärmor lagat var som alltid väldigt god.

20111229-113929.jpg

CINDERELLA:
På juldagen såg jag att ett par av mina vänner skulle åka Finlandsbåt och lite avis tackade jag nej till att följa med. Med knappt en timme tills båten skulle lämna kajen ändrades dock det beslutet och jag packade en väska med tandborste och lite smink och tog bilen till båten som skulle lämna kajen kl. 18.

17:10 meddelade jag att jag skulle med trots allt, och 17:40 mötte av upp mitt sällskap på terminalen.
Inte illa!

20111229-114039.jpg

Kryssningen vart jättetrevlig! Vi dansade till klockan var 5 på morgonen och kom i säng närmare 6. Som alltid var jag uppe tidigt, redan 10 var jag vaken och satte mig i kafeterian med en räkmacka.

20111229-114247.jpg

Jag fick ganska snart sällskap av Anders och någon timme senare vaknade även Eva.

20111229-114457.jpg

Anders skulle vidare till Arlanda efter kryssningen så när vi lagt till i hamnen körde jag ut honom till ARN. Efter knappa 4 timmars sömn under natten kan man lugnt säga att jag var rätt trött när jag till slut landade hemma.

20111229-114700.jpg

Dock var kryssningen sjukt rolig så jag hade gärna vänt och åkt en vända till om vi haft möjlighet till det.

20111229-114845.jpg