There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Julen är över, nu är det bara nyårsfirandet kvar

- december 27, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Sen återgår livet till den vanliga vardagslunken och med tanke på träning och viktminskning kan det inte gå fort nog. Visst är det jätteskönt att äta gott och mumsa godis...

Sen återgår livet till den vanliga vardagslunken och med tanke på träning och viktminskning kan det inte gå fort nog. Visst är det jätteskönt att äta gott och mumsa godis var och varenda kväll men för vikten är det långt från ultimat.

Julgranen

Vi har haft en jättetrevlig jul och det hoppas jag verkligen att ni har haft med. Ungarna var glada över alla sina presenter och jag var nöjd med det vi gav bort. Före julen hade jag ett par jättetrevliga dagar med julshopping, så rolig tror jag aldrig julshoppingen varit tidigare.

Julafton

Själva julen firade vi hos svärmor och för en gångs skull tog det precis lagom lång tid. Maten var givetvis jättegod. Vi var hemma igen i vettig tid och satt här hemma och drack glögg resten av kvällen. Efter att ha tjuvlyssnat på nån främling på Ica Maxi köpte jag hem Hjortronglögg (lättvinsglögg) och en flaska Captain Morgan från bolaget. Den kombon är verkligen grym, kan jag lova!
Rekommenderas starkt.

Nackdelen när man spetsar glöggen själv är att den gärna blir starkare och starkare under kvällens gång.
Jag avslutade julafton på topp!

Orkidé från Inka och tjejernaJuldagen

Juldagen gjorde vi sushi. 70 bitar med lax, avokado, omelett och räkor och till det 39 makirullar med lax och tonfisk. Inka och hennes söta tjejer kom över och åt middag med oss. Jag fick en otroligt vacker orkidé och en flaska vin. Vi hade det jättetrevligt och det var verkligen roligt att ha dem som gäster. Maten var uppskattad och all sushi gick åt förutom 4 bitar med räkor som ingen orkade äta upp.

Annandagen

Annandagen åkte jag upp till Haninge C med ett par av killarna och fixade nya mobiler till dem. Efter att jag lämnat av killarna hemma åkte jag till Farsta C och shoppade lite på mellandagsrean. Jag hittade tre plagg på JC till halva priset som jag fyndade.
Nu har jag nog en likadan t-shirt som Inkisen men i grått och en större storlek.

Darling kom och mötte upp och vi käkade lunch på Café Voltaire. Världens godaste kycklinggryta. Sen kom Inka med Lilla M och V till Farsta. Småtjejerna ville gå och shoppa själva, Lilla M hade fått presentkort på HM så vi släppte lös dem i Farsta C en timme och resultatet blev att bägge hade köpt varsin likadan top.

En del av InkaDarling väntade på mig inne på Sats medan jag körde BP för Inka mellan 16 & 17 och sen drog vi till maxi och sen vidare och hämtade pizza. Efter middagen satt jag och pillade med datorn, skrev en lista över saker jag skulle packa idag och körde några tvättar. Kvällen avslutades framför tv:n.

Idag

Idag åker vi till Helsingfors, hela familjen. Det var en av julklapparna barnen fick och de blev jätteglada. Åka finlandsbåt är nåt de gillar, de är ju mina barn *hahaha*. Själv har jag gått och bokat spa-behandling 16:30 på båten åt mig. Har aldrig provat på spa på båten förut. Brukar ju snarare gå all-in på spriten istället men nu när vi åker med barnen blir det ju ett helt annat fokus, så spa kändes perfekt.

Nyårsafton

Inför nyårsafton har vi inga planer alls. Jag vill festa, med vänner, och mitt enda krav är att ni kommer hem till mig och festar, för jag kan inte lämna barnen själva. Så har ni inga planer än vill jag att ni messar mig genast och berättar vilken tid ni kommer och vad ni har för önskemål kring middag.