There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Kämpigt!

- april 5, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Så NÄRA målet och ändå så kämpar jag just nu med mig själv. Jag vill äta riktig mat. Är inte alls sugen på mina pulverpåsar. Det är lite jobbigt för...

Så NÄRA målet och ändå så kämpar jag just nu med mig själv. Jag vill äta riktig mat. Är inte alls sugen på mina pulverpåsar. Det är lite jobbigt för jag vill nå fram också. Ketosen just nu är nån annan stans. JAG är inte i ketos, om det nu spelar nån roll. Jag är osäker på om det är av nån större betydelse, MEN…..jag borde egentligen vara i ketos.

Fast samtidigt. JAG har gjort valet att träna tre gånger i veckan och för mig är träningsnivån på passen riktigt hög. Det betyder att jag måste äta mat på träningsdagarna för att det ska bli rätt i kroppen. Och även om jag håller mig till rena proteiner så är det svårare. Jag låg på 0.8 igår vilket visar att jag var i ketos, bara inte sådär jättemycket.

Det är inte viljan som sviker. Jag tränar hårt, jag är noga med vad jag äter, det är bara VÄLDIGT lätt just nu att byta ut en påse mot en räksallad eller äggröra. Det är väldigt lätt att det inte blir samma resultat i slutändan då. Det är nu kampen verkligen börjar hårdna! Det är nu det börjar bli riktigt tufft!

Igår gjorde jag valet att moffa naturgodis under bion. Det var väldigt gott. Var det värt det? Ja, jag var ju väldigt nöjd just då, så det var det väl. MEN idag försöker jag ändå balansera upp det lite med att röra på mig lite extra. Funderar på att lägga in ett extra träningspass men är osäker på om det är smart eller dumt. Ska fundera vidare på det.

I morse åt jag chiapudding efter ett tips jag snappat upp i mitt FB-flöde. Det var skumt men gott. Slämmigt och mättande. Jag gjorde den på 2 dl mandelmjölk och 3 msk chiafrön som jag blandade ihop och lät stå i kylen över natten. För min del blev det alldeles för mycket så nu ska jag göra en mindre till imorgon. 0.6 dl mandelmjölk och 2 tsk chiafrön får det bli. Som en minipudding.

Nu har jag precis varit ute ett par timmar med hundarna så nu sover de gott. Jag ska passa på och tvätta lite och jobba lite med GoJ och en annonskampanj som ska starta snart. Vädret är jättefint ute men skönare inne. Det är kallt i luften och blåser, mina öron gillar inte alls det.