There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Kan inte bli bättre än så

- maj 1, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag var på fest igår. Valborg/födelsedagsfirande. Det var väldigt trevligt och maten var to die for, precis som tårtan, den där med marängen. FUCK så gott! Och så drack jag...

Jag var på fest igår. Valborg/födelsedagsfirande.

Det var väldigt trevligt och maten var to die for, precis som tårtan, den där med marängen.

FUCK så gott!

Och så drack jag en Brooklyn Local one, (sjukt god öl), och några Kopparbergs nakna äppelcider på det, och ramlade in hemma vid halv tre på natten efter en promenad genom ett ödsligt och knäpptyst Västerhaninge under en himmel som ljusnade.

Kan inte bli bättre än så.

Jag träffade lite nytt folk, hamnade i intressanta diskussioner och läste högt ur en bok om hur man tillverkar sina egna sexhjälpmedel. Väldigt underhållande.

I morse sov jag till halv elva, åt frukost, blåste i alkomätaren som runt halv ett visade bara nollor. Vi packade in Ninjan, Fisen och hennes kompis i bilen och åkte till Hundöarna.

Där satt vi på gräset i solen, jag, Maken och tjejerna och kollade på hundar som sprang runt och lekte och jagade varandra i stora cirklar. Det var varmt ute, fast vinden var kylig.

Sen åkte vi till BB och åt varsin stor sushi medan tjejerna fönstershoppade. Vi avslutade på Espresso House med fika åt alla och sen åkte vi hem.

Jag lagade middag, Maken började med deklarationspapprena. Det ska ju va klart och inlämnat imorgon. Såna härna nymodigheter som att deklarera via sms, det funkar ju inte direkt när man ska skicka med bilagor.

Vanligen brukar vi åka in till skattehuset runt midnatt och lämna papprena till ombuden som står ute på gatan men i år siktar vi på att vara ute i god tid. Dvs. Vi lär väl droppa skiten i en låda redan på eftermiddagen. Det är ju flera timmar tidigare än vanligt!

För övrigt är jag astrött. Sådär trött så att jag är alldeles skakig.

Kanske faktiskt ska gå att lägga mig lite tidigare idag.

NOT!

Imorrn är det tebax till Östra och mina sallader.