There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Kan man rasa uppåt?

- september 8, 2009 - by , in Gott och Blandat, Vikt-igt, with no comments -

För så var det idag. Jag hade i en rasande fart lagt på mig alldeles för mycket för att det skulle kännas bra. På Tisdagsmötena har vi haft problem med...

För så var det idag. Jag hade i en rasande fart lagt på mig alldeles för mycket för att det skulle kännas bra.

På Tisdagsmötena har vi haft problem med vågarna. De har visat rejäla plus och minus och då pratar vi i kilon inte i gram. Nu hoppas jag att problemet är löst för det är inte roligt att ena veckan få dunderbra resultat för att nästa få äta upp det. Hellre har jag då jämna resultat hela tiden.

Så det vart plus idag, nu tänker jag inte gnälla mer om det.

Ikväll är det träning på SATS som gäller, bodypump. Startskottet för mina 90 träningstilfällen och det ska bli skönt att kunna räkna upp och lägga dem bakom mig en efter en.

Träningsdagar

Jag planerar att träna tisdagar och fredagar, i första hand. Fredagarna är också min gå-i -skogen-med-Alex-dag, så det kommer att bli en del tränande precis innan helgen. Det känns på sätt och vis ganska skönt, då kan jag njuta av roliga saker hela helgen utan att känna dåligt samvete.
Nu när vädret är så fint så promenerar jag i skogen med min Darling med, ofta på söndagarna. Till nu på söndag planerar vi att gå Sörmlandsleden härifrån till Rudan om vädret är bra.
Men som sagt, jag har problem med benhinnorna så mer promenader än så kan jag inte med.

Mitt nästa stora viktmål ligger precis före jul och det hoppas och tror jag fortfarande att jag ska kunna nå. Nu är det full fart med kost och träning fram till Åbokryssningen i Oktober då varken mat eller dryck kommer att spela så stor roll. Under 24 timmar kommer jag bara ägna mig åt att ha roligt, svepa lakritsshots och äta räkmacka. Eller nåt åt det hållet :)

Deppig...Plus på vågen. Nu drar jag till Maxi och shoppar. Kolla, jag har flätor :) Ska träna ikväll.