There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Kanske är det idag…

- mars 9, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Var och varannan viktbloggare skrev om semlor igår. Inte jag. Jag hann inte äta nån semla igår, blir kanske en idag. Den stora frågan, how ever, var om man skulle...

Var och varannan viktbloggare skrev om semlor igår. Inte jag.
Jag hann inte äta nån semla igår, blir kanske en idag.
Den stora frågan, how ever, var om man skulle äta en semla eller inte.
Fast varför inte?

EN semla byggde inte denna kropp

Det är ju inte EN semla som byggt denna fina kropp. Och att äta En semla gör inte någon enorm skillnad, det är i alla andra små matolater som vi hittar orsakerna till övervikt.
Lika lite som att det du svullar på julaftonens julbord är det du har problem med. Problemet är vad du gör de övriga 364 dagarna.

Ny vågNy våg på G

Min våg hemma uppförde sig lite halvknasigt igår. Efter att faktiskt ha verkat relativt korrekt en tid nu så fick den spel. Nu har jag beställt en ny våg.
Ni ska få höra mer om den när den dyker upp.

Jag shoppade den online, från Pixmania som hade en av de knöligaste och mest kryptiska automatöversatta kontoregistrerings- och kassasidor som jag tagit mig igenom.
Trots att jag visste exakt vad jag skulle köpa tog det mig nog 40 minuter och en makulerad beställning innan jag lyckades få till det som jag ville.

Inte världens bästa webbutik

Dessutom hamnade saker i kundvagnen som jag inte hade beställt, extra försäkringar på produkterna, vilka gick att ta bort givetvis, men jag är helt emot det bakvända sättet att göra det på.
Vill man lägga till en försäkring ska man kunna välja till den inte behöva välja bort den. Dessutom var länken för att ta bort den annorlunda mot säg en vara i kundkorgen vilket gjorde det lätt att missa att den ens gick att välja bort.

Jag har jobbat med webbutiker tidigare och just tillfället när kunden ska regga kontot och faktiskt genomföra köpet är det viktigaste i hela köpprocessen.
Pixmania hade tur. Dels var de billigast och dels hade jag tid med strulet.
Annars hade jag lätt shoppat någon annan stans.

Sjukt trött

Idag är jag så trött att jag mår illa. Det blev bara 3 timmars sömn igår natt. Jag önskar verkligen att jag kunde somna som en del andra jag känner, men jag antar att jag ibland har svårt att bearbeta händelser under dagen och/eller händelser i mitt liv.
Ibland fastnar skallen i en loop och det spelar ingen roll hur länge jag ligger i sängen och försöker somna. Det är bara att kliva upp och skriva av sig.

Ska ju bli spännnande att se hur jag tar mig igenom kvällens träningspass.
Kanske är det idag jag ramlar och slår ihjäl mig gör bort mig.
Det kan inte bli annat än intressant!

 • http://viktkampen2011.blogspot.com/ Anna

  Här blev det ingen semla heller. Och inte fixade jag någon till min familj heller heheh

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Kollade in på din blogg och såg att du kör Nutrilett.
   Hur funkar det för dig?
   Vilka smaker är godast?
   Funderar på att chocka kroppen och köra en vecka eller två, för att få igång viktminskningen men har inte tagit beslut på det än. Det får marinera lite.
   Så behöver jag hitta ett par veckor när det funkar och jag inte har några restaurangbesök inbokade :D