There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Karaokefredag

- april 21, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Söndag kväll och helgen har återigen passerat alldeles för snabbt. I fredags besökte jag den lokala krogen och lyssnade på karaoke som den ska vara. Rätt usel men rackarns rolig....

Söndag kväll och helgen har återigen passerat alldeles för snabbt.

I fredags besökte jag den lokala krogen och lyssnade på karaoke som den ska vara. Rätt usel men rackarns rolig. Jag och min nya vän (och faktiskt arbetskompis Marie, fan vad jag gillar henne!) åt middag tillsammans innan hon drog igång kvällens karaoke. Jag vågade fortfarande inte sjunga. Fan Marie är ju duktig och jag…..är rätt mycket mindre bra.

Nog för att karaoke ska låta lite hur som helst, men jag vill ju inte skämma ut mig. Vi ska ju jobba ihop i veckorna liksom.

Det vart en otroligt trevlig kväll och jag somnade glad och rätt lurig.

Lördagen blev ett enda långt skoletande till Fisen men hon hittade inget. Sen åt vi tacotallrik och kollade på en ny serie, Vikings. Jag somnade i soffan, skittrött och gick sen och lade mig i sängen. Sov till 11 i morse, helt galet!

Idag träffade jag Jesse i BB. Vi åt lunch. Jag har verkligen saknat henne. Jag lämnade av maken och Ninjan på Hundöarna och efter lunchen hämtade jag upp dem. Sen fikade vi tillsammans alla tre. Vääääry najs!

Jesse hittade ett par skor åt mig på barnavdelningen och jag köpte dem direkt, trots att de är barnskor, men jag blev helt kär! Så jäkla fina!

Efter lunch, fika och skoshopping körde jag hem Maken och Ninjan och tog med mig Lilla R och åkte till maxi för att handla lite mat inför veckan. Sen åkte vi hem och skickade Maken i badet med en öl medan vi plockade upp kassarna och lagade middag.

För första gången på länge känns det som att jag längtar lite till jobbet imorgon. Dels är det kanske äntligen mina meduciner som faktiskt gör världen lite mer rosaskimmrande och dels är det min nya arbetskompis. Jag ska inte sticka under stol med att det är jäkligt najs att kunna jobba med någon som är lite som jag. Det är skönt att inte känna mig lika ensam längre. Fast jag saknar fortfarande Oskar som fan. Det kommer aldrig bli samma igen. Så är det.

Framför mig har jag en fullbokad vecka. Jobb, inskrivning på sjukhuset, möte med gruppen för föräldrar med tonåringar som har Diabetes och spelning på fredag kväll!!!!