There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Kellys igår, Mello ikväll…

- mars 9, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Igår hängde jag på Kellys vid Medborgarplatsen. Inte mitt ställe, inte min typ av folk. Förutom mitt sällskap, tre snygga och jäkligt roliga pinglor. Det var de som gjorde kvällen!...

Igår hängde jag på Kellys vid Medborgarplatsen. Inte mitt ställe, inte min typ av folk. Förutom mitt sällskap, tre snygga och jäkligt roliga pinglor. Det var de som gjorde kvällen!

Jag var astrött men drog ändå in till stan för att få hänga lite med dem. Det var det lätt värt. Kellys å andra sidan är samma gamla trötta sunkhak som det var sist jag var där. Folket var nog 35+ Vi hamnade vid ett bord med två killar. Två rätt puckade snubbar, fast lite roliga var de.

Jag promenerade tillbaka till Södra station strax efter ett på natten för att ta sista pendeln hem. Försökte köpa mig en läsk i en selectamaskin, men fick inte WyWallet-skiten att funka. Tåget var gammalt och nån jävel satt och rökte i vagnen så jag mådde asilla. Fegade ur och vågade inte säga till eftersom jag var ensam och klockan var närmare två på natten.

Tog nattbussen från pendeln och var hemma vid halv tre. Slängde i mig lite mjölk och en macka innan jag kröp ner intill Maken i min sköna säng. Gud så skönt det var att sova!!!!! Strax efter tio blev jag väckt av grannarna som renoverar hemma. Det borde va skottpengar på såna!

Så nu sitter jag här, astrött men vaken, i köket och försöker övertala mig själv att göra åtminstonde nåt med dagen. Fast sova känns otroligt lockande!

Fredagen före sportlovet lyckades jag få händerna badade i Klenz skum special som är ett starkt frätande golvrengöringsmedel. Händerna såg hemska ut men blev bra under sportlovet och jag har inte haft några större problem. Tills igår. Jag stod i disken igår och det var tydligen inte optimalt.

Utslagen är tillbaka och händerna svider. Speciellt när jag smörjer in dem eller sköljer med varmt vatten. Kul värre! På måndag ska jag anmäla det som arbetsskada. Välkommen till mitt jobb! Jag kallas paragrafryttare och ses som besvärlig för att jag tycker att man ska följa reglerna, men att lägga disk i blöt, i omärkta kärl, i starkt frätande rengöringsmedel, det är helt okej. Hade jag varit chef, hade jag skämts!

Ikväll har jag lovat min lilla Fis att kolla på Mellon och äta chips.

Vad ska ni göra?