There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Knökfull måndag

- mars 17, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Med tanke på hur mycket snö som låg på marken kl.05 i morse och att snön vräkte ner då så trodde jag det var kört med mina torra vägar. Men...

Med tanke på hur mycket snö som låg på marken kl.05 i morse och att snön vräkte ner då så trodde jag det var kört med mina torra vägar. Men dagen blev vacker och solig och det tog inte lång tid innan all snö hade smält bort.

Dagen bjöd på ett riktigt skönt väder och tre hundar. Athos, Nemo och Teddy. Tre killar som alla gillar snön och var glada över att den var tillbaka.

Förutom att jobba så har jag skickat iväg månadens fakturor, kollat så jag är i kapp med bokföringen, ombesiktigat lilla bilen (Isom hade fått nedslag på en spindelled som nu är utbytt), veckohandlat, fixat fransarna och lagat middag till familjen.

Känns som om jag varit hyfsat effektiv.

Matmässigt har det gått bra. Jag bakade en shake till frukost (vilket jag brukar göra), var noga med att åka hem och äta en ordentlig lunch (ännu en påse, fast thaisoppa den här gången), och jag har försökt att dricka mycket vatten. Det känns bra, inga problem alls.

Jag var rädd att helgen skulle ställa till det och visa mina svagheter när det kommer till att hantera motgångar som viktuppgång och mitt eviga förstörande för mig själv, men jag känner mig helt lugn! DET är oerhört bra för det visar att jag är hel i själen på ett sätt jag aldrig varit tidigare! Att göra var enda sättet att verkligen få veta och det känns som om jag kan lita på magkänslan som säger att jag är på rätt väg när det gäller mitt liv.

Jag kan hantera maten och känslorna som är så intimt förknippade med den.

Det här joggandet hade jag lite i bakhuvudet att jag skulle starta med idag, men jag ville inte stressa och min dag har varit knökfull! Det är tre pass/vecka och 6 dagar kvar, så det ska nog lösa sig!

Fisen har nu fått veta att hon ska med till Turkiet i sommar så det är typ det enda vi pratar om här hemma. Skoja inte att jag längtar nu!!!