There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Kristihimmelfärd

- maj 13, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Igår var det en jättebra dag, verkligen. Rosévin i solen, mitt i centrala Stockholm en dag när storstaden visade sig från sin allra bästa sida. Trevligt sällskap, och fortfarande när...

Igår var det en jättebra dag, verkligen. Rosévin i solen, mitt i centrala Stockholm en dag när storstaden visade sig från sin allra bästa sida. Trevligt sällskap, och fortfarande när jag kom hem var huden alldeles solvarm.

Kvällen fortsatte med mer rosévin, härliga vänner, grillade kycklingspett och potatissallad. Nej, jag har verkligen inget att klaga på.

Segt

Idag däremot har det varit en lång och seg dag. Jag är inte bra på att göra ingenting. Blir enormt rastlös. Inte blir det bättre heller av att alla andra verkar vara upptagna på landställen eller med annat att göra. Tomt och tyst blir det, inte min favorit kombo.

Vi började med att städa här hemma, Darling och jag. So far so good. Men så tog städandet och lusten slut och efter lunch satt vi med kaffet och undrade vart resten av dagen skulle ta vägen. Så vi åkte till videobutiken och hyrde lite filmer som vi spenderade resten av dagen med att kolla på.

Half Baked*Mums*

På sätt och vis en rätt skönt slapp dag. Det var inte bara videofilmer vi fick med oss hem från videobutiken. Jag köpte en burk Ben & Jerry´s Half Baked. Har varit så sjukt sugen på det länge och tänkte att just idag kändes som en bra Ben & Jerry´s dag.
Sen fyller min kompis Inka år idag så jag tänkte att jag firar henne i hennes frånvaro med Ben & Jerry´s.
Storsint av mig eller hur?!

Ja det har inte varit världens nyttigaste vecka och värre kommer det bli. På lördag blir det tårta, mer vin och snacks. Har i alla fall beslutat att inte ta vilodag imorgon utan åka iväg och köra Bp i Farsta. Känner att jag behöver det. Det blir så mycket vila i alla fall.

På lördag blir det fest. Tyvärr verkar de allra flesta prioritera annat men mina närmaste kommer och firar i alla fall. Vi brukar alltid ha jättetrevligt oavsett om vi är många eller få så det blir nog bra, men det känns givetvis trist med så många som väljer att göra annat. Kanske är det inte så intressant att fira födelsedagar längre?
Sen är det ju långhelg för en del och jag kan förstå att man kanske hellre åker iväg då och inte vill bryta upp med födelsedagsfirande i mitten.

Brev

Nä, nu ska jag lägga ner för idag. Imorgon har jag lite prepp inför lördag att ta tag i och så har jag ett brev som jag ska svara på. Jag har nämligen gjort något enormt jobbigt som håller på att avslutas och jag tror att brevet jag ska skriva är slutet på en rätt jobbigt situation men början på en mycket bättre och roligare relation.

Ibland behöver man helt klart våga ta tag i jobbiga saker. Det är ofta det enda sättet att förändra och förbättra.