There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Lååååång fredag

- april 2, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Långfredag, förr i tiden vilodag, numer lyxig ledighet i slutet av arbetsveckan. Strålande sol ute och våren är äntligen på G. Dessutom så mår jag toppen. Vaknade hyfsat utvilad i...

Långfredag, förr i tiden vilodag, numer lyxig ledighet i slutet av arbetsveckan. Strålande sol ute och våren är äntligen på G. Dessutom så mår jag toppen.

Vaknade hyfsat utvilad i morse, huset var lugnt, inga barn som bråkade. Fick en bra start på morgonen med gröt runt 10 snåret, och trevligt sällskap av Darling till frukosten. Vi satt länge vid frukostbordet och pratade. Om framtida projekt, saker vi tycker är coola och återigen konstaterade jag att jag vill lära mig PHP men fortfarande inte har kommit mig för att avsätta tid till att faktiskt göra det.

PåskhareTräningsbiten

Så mycket jag skulle kunna göra om jag bara kunde PHP och databaser…
Men just nu har jag inte tid, och inte riktigt lust heller. Jag är helt inne på min träning och har inte lust att starta stora tidskrävande projekt. Nu när jag äntligen blivit träningsbiten och hittat något jag innerligt älskar att göra så tänker jag göra det i 190, så mycket och länge jag bara kan. Jag tänker njuta av varenda sekund!

Det är så mycket lättare att stå ut med den envisa vågen, som inte vill som jag vill, när jag har så roligt hela tiden. Vem orkar fokusera på trista saker när livet och tiden är fylld av så många roligare saker att fundera på. Vågen kommer få ge sig, för jag kommer inte vika en tum. Den här kampen kommer jag vinna, frågan är inte om utan när.

Cykla

Idag har jag ingen träning inplanerad på Sats, min älskade fredagspump är inte idag. Så istället kommer jag ta ut cykeln och cykla minst 1,3 mil, men siktet är inställt på 1,5 mil. Nåt behöver jag göra, kan inte med att bara sitta still och inte kommer jag närmare mina mål på det sättet heller.

Prioriteringar

Har lite annat smått och gott att hinna med idag. Skriva matlista, åka till förrådet och fixa lite, städa…Men träningen kommer typ först, den prioriteras. Det är konstigt, jag vet att för ett knappt år sedan fick jag tvinga mig själv att gå ut och promenera. Nu får jag tvinga mig själv att sitta still.

Kunde jag nu bara sluta med mitt eviga lösgodis så skulle jag vara hemma, nästan. Men jag vill inte ge upp det, jag gillar godis och har inte så många andra laster. Jag röker inte, dricker inte särskilt mycket, äter inte mycket snacks men godis äter jag varje helg. På nåt sätt så är jag övertygad om att det ska gå att få ihop ekvationen, fast jag är inte riktigt där än. Kanske behöver jag träna mer, eller tyngre.
Ja, ja, det ger sig…