There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Lambi och GUD!

- oktober 9, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag var med i Lambi-tävlingen på Facebook, där vinnarna fick sitt budskap tryckt på toarullar som nu finns ute i butik till försäljning. Jag skickade in flera bidrag och fick...

Jag var med i Lambi-tävlingen på Facebook, där vinnarna fick sitt budskap tryckt på toarullar som nu finns ute i butik till försäljning.
Jag skickade in flera bidrag och fick aldrig veta vilket som vann, bara att jag vunnit.
Så jag köpte toapappret och har läst och läst och hittade ett bidrag som liksom kändes som jag!
Men helt säker var jag inte så jag gick in på Lambis Facebook sida för att skicka dem ett meddelande och fråga, när jag snubblade över flera inlägg om de olika budskapen.
Självklart klickade jag och kollade vad folk skrivit. En del kommentarer höll med mig i mina funderingar men det jag fastnade för var en diskussion om meddelandet ”Gud vad du är snygg idag!”

Det hade tydligen blivit väldigt upprörda känslor över användandet av ordet GUD på toapapper, hemska tanke.
Folk satt alltså och torkade sig i rumpan med GUD!

Oj, vad jag skrattade. Lambi blev tvungen att backa, be om ursäkt och ändra texten. De hade definitivt inte tänkt på att folk skulle tolka texten så, och helt ärligt, DET HADE INTE HELLER JAG TÄNKT PÅ!

För det var ju klart att det var mitt bidrag. Jag som möjligen skulle kunna vara buddhist men mest brukar säga att jag tror på mig själv och på min egen förmåga att förändra. Jag hade inte en tanke på att någon skulle sätta i halsen när det stod GUD på toapappret de rivit av från rullen.

Däremot har jag sett flera som glatt postat bilder med toapapper och just den texten och berättat hur glada de blev!
Och det var ju min tanke. Göra folk glada och få dem känna sig snygga och stolta!