There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Lamellpusslet

- juli 29, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Med några minuter över i kväll passar jag på att slänga ihop ett blogginlägg. Snart dax att sluta semesterslöa och börja uppdatera bloggen på allvar igen. Idag har det varit...

Med några minuter över i kväll passar jag på att slänga ihop ett blogginlägg. Snart dax att sluta semesterslöa och börja uppdatera bloggen på allvar igen.

Idag har det varit långt från den härliga soliga sommaren jag har vant mig vid. Det har regnat, massor och jag har kört och promenerat genom vattenpölar i storlek av mindre insjöar.

Åskan har hörts på långt avstånd men nån större effekt hade den inte, det är fortfarande lika fuktigt och klibbigt ute.

NyklipptIdag

Dagen gick åt till att bland annat fnissa lite åt Inkas pussel i form av 80 lameller med tillhörande gardinstänger som hon slet sitt hår över.
Hade jag kunnat komma ut och hjälpa till hade jag gjort det men jag var på väg åt ett helt annat håll innan jag fick höra att hon börjat slita i förpackningarna.

Jag tog med mig Lilla R och Lilla M och åkte upp till Haninge C. Lilla R klippte sig, jag shoppade en present till Lilla M som fyller år på Måndag och så köpte jag varsin ny väckarklocka till både Lilla & Stora R. Det behövs inför skolstarten om några veckor.

Maxi

Sen bar det av till Maxi för lite matshopping och vi hade tur som tokiga när vi befann oss i bilen just när himlen öppnade sig på allvar. När klockan var strax efter 14 hade jag precis parkerat bilen hemma och var på väg in för att plocka ur matkassarna och äta lite lunch, då ringde Stora R och ville ha skjuts till Mekonomen. Han skulle köpa färg för omlackering av cykeldelar.

Jag var snäll och gav mig av igen, fyllde magen med ett par bananer och slängde in maten i kylen och frysen så snabbt jag kunde. På Gudöbroleden intill rondellen vid Biltema var det säkert 25 cm vatten. Vi hade behövt båt, tur att jag har en stor och relativt hög bil. Tur att folk körde försiktigt.

Sjö på parkeringenMiddagsgäst

Hemma igen vid 15, började laga middag.
16:30 var både Darling och Inka här och vi åt middag, drack kaffe och pratade tills det föll sig så att Inka blev tvungen att bokstavligen springa härifrån. Inte långt efter gav jag mig av för dagens träning, ett Corepass.

I Farsta hade det bildats en mindre insjö på parkeringen.

Inte så rafflande, men mysigt

Så, det var dagen det. En trevlig dag, inte så rafflande men jag lyckades tömma tvättkorgen, fick mina ärenden gjorda och åt en god middag med väldigt trevligt sällskap.

Skräckblandad förtjusning

Nu har jag fått höra att det är meningen att jag ska upp i Insane igen på Lördag. Jag vet inte om jag egentligen vågar men jag vill ju inte vara mer kyckling än Inka, så jag har inget val. Ännu mer orolig är jag för de andra åkturerna som jag hade tur nog att kunna ducka för vid förra besöket.
Kul ska det bli hur som helst med Grönan och lite party, jag längtar!