There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Långa killar ftw!

- oktober 2, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Igår var jag på läkarbesök med 2 av mina killar, Lilla T och Lilla R. Mina ståtliga, fina hjärtan! Det var bara ett vanligt återbesök, en uppföljning och ett konstaterande...

Igår var jag på läkarbesök med 2 av mina killar, Lilla T och Lilla R. Mina ståtliga, fina hjärtan!

Det var bara ett vanligt återbesök, en uppföljning och ett konstaterande att allt är som det ska. Som vanligt mättes bägge två.

Lilla T är nu 192 cm och inte färdigväxt. Han har en del kvar av pubertetsspurten och även om kurvan planat ut lite sa doktorn att det kommer växas en del till. Lilla T ska fylla 15 i december.

Lilla R är 198 cm och nästan färdigväxt. Några cm till, men troligen inte allt för många. Lilla R blir 16 år på torsdag!

Själv tycks jag ha krympt. De senaste gångerna jag har blivit mätt har jag varit betydligt kortare än mina 160 cm, som jag alltid trott att jag varit. Uss, jag som tyckte jag var kort redan innan. Men jag struntar i det och fortsätter vara 160 cm om nån frågar.

Stege är nåt jag i stort sett aldrig har behov av hemma. Förutom min långa Make har jag ungarna som alltid hjälper mig om jag behöver nå nåt högt upp. Och jag känner mig sällan ”liten”. Jag är så van vid att vara omgiven av långa killar, att jag sällan tänker på hur långa de faktiskt är.

För skojs skull så googlade jag långa killar och hittade en uppsjö av inlägg i diverse forum där många killar kände sig för korta och konstaterade att tjejer ofta ville ha just en lång kille, även om tjejen som jag, är tre äpplen hög.

Jag har inte funderat så mycket på det, mer konstaterat att de få killar jag haft, har övervägande varit långa, inte bara längre än mig. Längst är Maken med sina 205 cm, betydligt längre än mig. Har det någonsin stört mig? Nä, inte direkt.

Däremot har jag ofta stört mig på att jag är kort OCH tjock och att han är lång och smal, för det gör att jag ser ännu tjockare ut, intill honom. Hade jag varit smal hade jag nog inte reflekterat mer över det hela än att jag tycks falla för långa snubbar.

Faktum är att jag känner mig trygg i sällskapet av en lång kille. Det känns som om han kan rädda mig ur situationer som kan vara mer eller mindre obehagliga, om det behövs. Inte för att det är helt säkert att vilken lång kille som helst skulle göra just det, Eller att han, när det kommer till kritan, ens kan, men det känns tryggt.

Det är dessutom skönt att krypa in i en stor famn när jag är ledsen eller inte mår bra och långa killar kan verkligen konsten att hålla om en.

Slutligen så kan jag konstatera att mitt längsta förhållande också varit med min längst kille. I November är det 20 år sen jag och Maken träffades!