There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Latlördag

- februari 12, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Så blir det när Sats har Inspirationsdag för personalen och alla gruppträningsklasser är inställda. Ingen träning idag alltså. Istället blev det en heldag bara med min Älskling som vi kickade...

Så blir det när Sats har Inspirationsdag för personalen och alla gruppträningsklasser är inställda. Ingen träning idag alltså.
Istället blev det en heldag bara med min Älskling som vi kickade igång med frukost tillsammans med hela familjen.

Kl 11 hade Älsklingen tid för synundersökning i Haninge C. Som alltid när han ska ha nya glasögon blev det dyrt. Runt 8000 pix brände vi på en timme utan att ens plocka fram kreditkortet och allt vi fick med oss hem var en broschyr med villkoren för delbetalningen och en tid när han ska tillbaka och prova ut linser.

Lunch, typ 5000 kcal…

Kände oss lätt vilsna när vi var klara och osäkra på hur vi skulle spendera resten av dagen. När vi för en gångs skull har en dag utan träningar och annat som stör, så står vi där bägge två och vet inte alls vad vi vill göra.
Efter lite funderande och suckande beslöt vi oss för att börja med lunch.

O´Learys var Älskligens förslag och jag beställde in en Caesarsallad med kyckling. Den var jättegod! Jag trodde inte jag skulle få i mig allt men jag åt varenda krutong och bägge skivorna flottigt vitlöksbröd. Det var väl ett halvt dagsintag på ett bräde där, men gott var det.

Faktiskt så höll inte trenden i sig den här veckan. Torsdagen var inte dagen då jag vägde som minst. Efter att ha stått still i vikt igår, gick jag ner till idag. Det lär jag ha jobbat upp nu, efter lunchen.
Vi strosade lite och hamnade på Stadium för att kolla in rean.

Jag i min nya Peak jacka!ShoppingFYND!

Älsklingen hittade en mössa för 79 spänn, jag hittade en jacka för 1999 kr.
Den vita Peak jackan jag kollade in i början på vintern, som då var för liten (det saknades några cm för att jag skulle kunna få igen den) den satt perfekt nu!
Och den var givetvis precis lika grymt snygg!
OCH inte att förglömma NEDSATT med en hel TUSENLAPP!

Vi kom alltså ut ur butiken med en mössa till Älsklingen och en sjukt snygg vinterjacka till mig!
Efter det var det läge att svänga förbi förrådet för att äntligen lägga undan granen som stått i sin kartong i hallen i 4 veckor, med tillhörande julpynt. Sen vidare mot Återvinningen för att slänga gamla kaffebryggaren bland elpryttlarna.

Momsrapporten

Bokföringen kanske ni undrar över. Jag hade ju fel, det är på Måndag den ska vara inne så jag har inte stressat. Är nu i stort sett klar men med ett par undantag. Det kommer sluta med att jag får räkna ut momsen själv och ringa supporten för ekonomiprogrammet för att få hjälp med det som inte stämmer.
Det är helt enkelt nåt som blir fel när jag bokför och hur mycket jag än kollar så fattar jag inte varför.
*SUCK*

Jag ska göra klart momsrapporten imorgon, får väl hoppas att jag kan få siffrorna att stämma något sånär, så åker vi in till skatteverket och dumpar den imorgon kväll.
Älsklingen åker till träningen redan runt 12 och efter träningen ska han sitta med i ett styrelsemöte vilket gör att han antagligen kommer bli sen. Så jag får väl plocka upp honom på vägen in till stan, imorgon kväll när han är färdig.

Själv ska jag träna Bp imorgon. Kl 16 i Farsta, som vanligt.

Vänskap

Har funderat mycket på vänner och vänskap den senaste tiden.
Vad gör man när man blir bortvald och varken vill det eller förstår det?
Det äter mig inifrån och ut, tar död på det som var roligt och sätter gråa solkiga kanter på alla dagar.
Det är svårt att låtsas som inget när den andra tycks vandra oberört vidare.
Kan man få ett brustet hjärta av sånt här?

Melodifestivalen 2

Kvällens Melodifestival kantades av dåliga och sämre bidrag. Jag sitter i soffan med Älsklingen, en Brittisk tv-serie, godispåsen och chips (som jag inte har rört).
Nästa lördag blir det ingen Mello.
Istället ska vi sjunga själva. Jag önskar att jag kunde visa er videon från när vi sjöng SingStar på nyårsafton. Hur roligt som helst!
SingStar kväll med vänner. Både nya och gamla vänner.
Det ska bli jätteroligt!
Och dessutom har jag en dejt med snygga grannen på dagen. Lite shopping i stan och en lunch tillsammans.
Fast jag tror jag får hålla igen på det där med shopping lite.
Bara gå runt å va snygg i min nya jacka ett tag istället.

  • Linda

    Grymt snygg jacka med grymt innehåll!:)

  • eva

    Åh det ska bli såååå kul på lördag! Längtar..