There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Latmasken vann idag

- maj 8, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Alltså, jag hade en tanke ang. träning i morse. Den gick visserligen i stort sett ut på att cykla till Maxi för att köpa glass, men även det hade ju...

Alltså, jag hade en tanke ang. träning i morse.
Den gick visserligen i stort sett ut på att cykla till Maxi för att köpa glass, men även det hade ju varit någon form av rörelse liksom.
Det föll på att Lilla R inte alls hade lust att valla mamman till Maxi för att köpa glass. Detta trots att mamman erbjöd sig att bjuda på en glass.

Å sen hade mamman inte någon ork att åka iväg. Träningslusten gick över rätt snabbt och runt 12 hade jag helt glömt bort morgonens tankegångar.

Istället hamnade jag i solen på verandan några timmar. När det var läge för lunch fann jag mig sittande med en skål jordgubbar och vaniljglass. Mer glass än gubbar, för tyvärr var det rätt stort svinn bland gubbarna som hade hunnit bli lite väl luddiga.

Grillat är gott

När grannarna tände grillen insåg jag att jag också ville grilla. Vilket i den här familjen som regel innebär att Älsklingen grillar och jag preppar tillbehören.
Jag började med att rensa frysen på saker som inte gick att grilla men till slut hade jag fått ihop en fläskfilé, ett par chorizo, två kycklingfiléer och 4 burgare.

Till det skalade jag och delade ett gäng gula lökar, morötter, potatis, en röd chili och två hela vitlökar som jag blandade med lite olivolja, salt och Timjan och körde in i ugnen.

Det blev en jättegod middag och som avslutning var det någon som serverade vaniljglass med en buffé av såser. När folk bjuder på sånt kan man liksom inte tacka nej.
Inte ens när det är jag själv som bjuder.

När tiden rusar iväg

Middagen åt vi framför tv:n. Vi kollade på en film och helt plötsligt var klockan 18:30.
Hur gick tiden så fort?
Helgen är nästan slut, redan.

Veckan som kommer bjuder på massor med träning, lite jobb och en del spännande möten. Vädret ser ut att hålla i sig så kanske blir det lite mer sol på verandan också.

Hur ser er vecka ut?