There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

LCHF dag 5

- januari 23, 2015 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

5 dagar in i andra veckan och nu känns det i kroppen. Kolhydraterna är på upphällningen och kroppen ska inse att främsta källan till energi kommer från fett, numer. Trött...

5 dagar in i andra veckan och nu känns det i kroppen. Kolhydraterna är på upphällningen och kroppen ska inse att främsta källan till energi kommer från fett, numer.
Trött är ledordet.
Trött i hela kroppen. Bara att gå upp för trappan till övervåningen känns tungt! Trött som i att jag frivilligt går och lägger mig redan vid 22.
Men det är övergående, jag vet. Efter tröttheten kommer energin!

Till skillnad från lågkaloridieter utan fett så fryser jag inte. Jag är varm och skön i mycket större utsträckning. Jag lider inte av några bieffekter från kolhydratavvänjningen. Ingen huvudvärk, inget sötsug. Jag är inte heller speciellt hungrig. Jag håller mig till att äta när jag är hungrig och det blir oftast kaffe till frulle (Bulletvarianten med fett i), rester till lunch (eller ingen lunch) och middag. Kvällsis äter jag ganska ofta, om det är suget och vanan som sitter i fortfarande eller att jag faktiskt behöver det är en annan fråga.

Jag räknar inte kolhydrater men ser till att frukost och lunch är i stort sett utan så om det blir några i middagen för att det lättare ska passa för hela familjen så gör det ju inget. Jag känner att jag håller mig under eller precis i kant med mina 10g/dag.

Förutom att banta så ägnar jag mig åt att jobba. Jag har lugnt bland hundarna just nu men jag har en känsla av att det kommer förändras ganska snart :D Kundmöte imorgon och några förfrågningar som trillat in.

Jag har bokat två veckor till Cypern i sommar (om jag inte redan berättat det), med mina finska favvosystrar. Utan dotter denna gång.
Det borde hålla mig på banan med vikten, vill absolut komma i mina sommarkläder.

Renoveringen är på min skämslista just nu. Måste komma igång igen!