There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

LCHF

- januari 14, 2015 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Dag 3. Av ”mitt nya liv”. Eller….av samma gamla liv men nya vanor. Vad är det då som är nytt? LCHF. Jag som varit motståndare har nu bestämt mig för...

Dag 3.
Av ”mitt nya liv”. Eller….av samma gamla liv men nya vanor. Vad är det då som är nytt? LCHF. Jag som varit motståndare har nu bestämt mig för att prova, jag är inte den som inte kan förändras. Och jag skäms inte för att min tidigare okunnighet och oförståelse ledde till att jag drog en hel hög med felaktiga slutsatser. Nu har jag lärt mig mer och förstår bättre så nu vill jag också prova.

Jag har länge trott att LCHF inte skulle fungera för mig. Av många orsaker men bland annat för:

  • Att jag GBP-opererats
  • Att jag fluktuerat otroligt i vikt och som mest vägt runt 150 kg, vilket gör att jag har _väldigt_ många fettceller.

Men nu har jag kommit fram till att jag ska testa i alla fall. Framför allt vill jag inte avfärda något jag inte ens provat och jag har trots allt provat det mesta.

I måndags när jag ställde mig på vågen för första gången sedan i August förra året så tänkte jag att jag har nog gått upp 30 pannor och väger typ 100 kg. Glatt överraskad visade det sig att 6 månaders okontrollerat svullande trots allt bara tagit mig från 73 kg till 88.3 kg. Det kändes i alla fall oerhört bra.
Målet nu är detsamma som tidigare. 65-70 kg
Jag har dock ingen tidsaspekt på det hela eftersom jag testar nåt helt nytt för mig och inte har en aning om hur kroppen kommer svara. Jag är dock jävligt glad om det inte tar allt för lång tid. Skulle vara skönt att ha lite sjyssta resultat lagom till Juli i alla fall. Då bär det som förra året av utomlands med mina finska favvo systrar. Denna gång tror jag det blir Cypern.

Från den 30:e ska även Lilla T få prova LCHF. Jag har läst om riktigt bra resultat på Hba1C och det behöver han. Kanske kan han då också lägga på sig nåt kilo, vilket han behöver.

2015.
Rasmus tar studenten. Fisen fyller 15 och vill åka till London. Robert jobbar med mig. Lilla T kommer fylla 18 och bli vuxen han med. Maken har precis börjat på nytt jobb. Jag ska hitta ett sätt att utveckla företaget och komma över tröskeln så jag kan anställa fler. Ninja och Samuraj fyller 4 och 2 år.

Ser ut som om det kommer bli ett riktigt bra år!

69618d62a4910b247094cbf5fdbdc592