There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Lite fredgsångest

- april 11, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Men hallå! Fredag igen. Lööööövli! Den här veckan har jag bitvis sovit uselt och bitvis bättre. Även nätterna när jag faktiskt sovit så har jag dock drömt massor och väldigt...

Men hallå!
Fredag igen.

Lööööövli!

Den här veckan har jag bitvis sovit uselt och bitvis bättre. Även nätterna när jag faktiskt sovit så har jag dock drömt massor och väldigt konstiga saker. Det känns snurrigt i mitt huvud. Det är som en oro som ligger i bakgrunden och maler och jag kan inte sätta fingret på exakt vad det är. Kanske kan vara ekonomin. Sista gången jag får aktivitetsstöd denna månad, sen är det 3700 kr/månad fattigare framöver. Ekonomi gör mig alltid illa till mods. När jag sådär i bakhuvudet vet att pengarna inte riktigt räcker till.

Jag vet inte. Det kanske är nåt helt annat. Det kan vara vikten också. Det känns som viktminskningen till slut stannat av. Kläderna sitter lösare, så det är ingen fara så, men kilona sitter hårdare. Så känns det och det är givetvis lite jobbigt. Även om jag vetat hela tiden att förr eller senare händer det. Ja, jag har tjuv-vägt mig och det går ner, men sakta.

Målet för denna vecka, 15″ steg varje dag, kommer jag i alla fall klara! Det är ju ett sånt perfekt mål som jag kan styra över själv. Till skillnad från viktmålen som blir vad kroppen går med på. Benen känns lite slitna efter allt promenerande. Men det ger sig. Kommer inte ha det som mål nästa vecka, utan då blir det fokus på maten. Jag känner nu att jag har svårt de dagar jag ska äta bara påsar, att hålla mig till det. Jag lägger till det ena och det andra. Så nästa vecka ska jag köra strikt matdagbok för att se hur det egentligen ser ut. Det blir nästa veckas mål.

Jag har en del mer personliga issues också som brukar spöka ibland, så det kan mycket väl va nåt sånt som gör att jag känner mig lite sisådär.

Idag är det i alla fall träning igen. Vecka 4 pass 2 är jag inne på och löpningen blir längre och längre. Fast jag tycker fortfarande att det är skitjobbigt att springa nån längre sammanhållen sträcka. Efter några minuter blir benen så himla tunga och de känns som två stockar. Jag behöver pusha mig förbi det, men det är fasen inte så enkelt. Nu är klockan 08 och jag sitter och dividerar med mig själv om det ska bli morgonträning eller eftermiddagsträning. Vädret lockar inte direkt.

I helgen ska jag sälja moppen som kostade mer än den smakade. Ska bli skönt att bli av med den. Den påminner konstant om en av våra sämsta affärer så det blir skönt att slippa se den. Dessutom ska jag fika med en vän jag inte sett på länge. Fina Martina! Det var alldeles för länge sedan! Förutom det blir det mer renovering och träning på söndag och en lång, långis på lördag för att få ihop stegen!
17 600 steg igår blev 11.7 km så en dryg mil måste jag gå.

Fick tips om hälsans stig runt Brunnsviken. Den är 11 km lång och ger mig alla 15″ steg på ett bräde :D Dessutom kan hundarna få följa med.

Brunnsviken_11

Brunnsviken-stig

Får se om det hinns med på lördag.

Jag längtar efter ett glas rosé i solen på nån uteservering i stan. Sån tur att jag ska dejta Linda i Maj, sen när jag e i mål. Vi gillar rosé i solen bägge två!