There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Lite har jag hunnit kråka av idag

- april 4, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 5 comments -

Jag vann inte tävlingen jag ställde upp i vilket känns riktigt trist. Inte för att jag hade förväntat mig en vinst men jag hade hoppats. Tänkte att det skulle bli...

Jag vann inte tävlingen jag ställde upp i vilket känns riktigt trist.
Inte för att jag hade förväntat mig en vinst men jag hade hoppats. Tänkte att det skulle bli en nystart, en språngbräda vidare.
Jaja, vad är väl en bal på slottet…..

Jag har aldrig vunnit nån miljonvinst heller och nog har jag kommit vidare i alla fall.

Check!

Idag har jag fått i ordning det jag köpte på Ikea igår. Spegeln till LillFisen hänger på väggen där den ska och klappstolarna hänger på sina konsoller i killarnas rum.
Alla småsaker är undanplockade och jag har tvättat lite och kört två maskiner disk.

Jag har tagit tag i en jobbig grej och skickat iväg ett mail och nej, det handlar inte om henne nu.
Dessutom har jag mätt och funderat lite mer över det minsta rummet och kollat lite på möbler och madrasser. Billigt blir det inte, men det blir det aldrig tycker jag.

Har räknat på att köpa två resårmadrasser, ett klädskåp, ett skrivbord och ett väggskåp. 6400 kr och då tilkommer allt annat som färg, spackel och verktyg (penslar och sånt tänker jag på då).

Bokföringen har jag inte alls tänkt så mycket på, helt upptagen av en massa annat den senaste tiden men insåg nu att det är dax att ta tag i den med. Deklarationen ska vara inne i början av maj och jag har ju lite att deklarera.
Ska försöka ta tag i det den här veckan i alla fall.

Snygg cykelnFunderar på att hojja ikväll

Solen har lyst från och till hela eftermiddagen. Jag har funderat fram och tillbaka på om jag skulle ta cykeln till Sats ikväll. Det är rätt skönt att komma hem snabbt när träningen slutar 19:30 men samtidigt så är det inte så många minuter som skiljer mellan att köra bil och cykla.

Har jag bilen stannar jag gärna kvar och sölar, pratar med folk eftersom jag vet att jag ändå kan köra hem på några minuter. Kanske kommer jag fortare hem och jag cyklar? Eller fortare iväg i alla fall.

Jag vill gärna känna mig glad när jag väger migVägning

Tänkte ta mig ner till Akka och vägningen den här veckan men det får bli på Torsdag och inte imorgon vilket annars är min ”vägdag”.
Lilla T ska få sin spruta och jag ids inte åka ner dit två mornar, så roligt är det inte. På Torsdag har han sovmorgon och slipper missa en lektion så jag bestämde att Torsdag blir jättebra.

Lite spännande ska det bli att se resultatet, det är ändå tre veckor sedan jag sist vägde mig där. Hoppas jag inte behöver bli besviken bara.

Jag passade på tidigare idag att dammsuga rent min stationära burk och gjorde tydligen ett alldeles fantastiskt bra jobb. Nu har den problem att hitta några av de externa hårddiskarna, jag måste ha städat bort dem i min iver och jakt på dammtussar.
Nu får jag leka tekniker och leta upp diskarna igen. Men jag ska ta och dricka klart mitt kaffe först.

Fokus

Den här veckan ser tom ut i kalendern, än så länge. Jag ska försöka fokusera på hemmet, bokföringen (ja, jag måste), träning och mat. Fondueboden med mina fina vänner och hela familjen hägrar på Lördag, kanske följer vi upp det med vin hemma hos nån av oss efteråt.
Det är skönt att dricka vin hos grannarna och ha krypavstånd hem.

Torsdagar och Lördagar har jag fortfarande inga jättebra träningsalternativ men jag hoppas att det ger sig. Idag är det i alla fall Måndag och jag ska köra Combat för Marco.
*yeeeeey*

 • http://elin79.se/vikt Elin

  Boka in detta passet nu i veckan så debuten blir gjord. Sen är det bara att tuta och köra. Men kom ihåg att många säger att det tar 5 gånger innan du är fast i spinningträsket. Så första gångerna kan det kännas lite trist, men håll ut!

  Hoppas du hade en härlig helg i solen. Själv har jag jobbat och är nu ledig i dagarna två. Hoppas solen behagar stanna kvar lite. =)

  Kram

 • http://elin79.se/vikt Elin

  Nu har jag kollat upp det här och det finns ett alldeles perfekt CyclingPulse där i Haninge på torsdagar kl 18:30 till dig. ;) men mjukstarta på ett 30 min först så rumpan vänjs in på sadeln. =)

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Hahaha, japp det är precis det jag har spanat in.
   Perfekt på alla sätt, när jag väl kommit så långt att jag provat på…

 • http://iaatc.se IAATC.se

  Så sjukt, jag känner inte igen dig på dina bilder!

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Tack!!!!
   Får man väl säga då :D