There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Lite Libanesiskt så här en Tisdag

- maj 24, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Kvart i tio och jag tänkte äta frukost och blogga samtidigt. Inte en helt bra kombo, brukar oftast bli att jag skriver först och inser nån timme senare att jag...

Kvart i tio och jag tänkte äta frukost och blogga samtidigt.
Inte en helt bra kombo, brukar oftast bli att jag skriver först och inser nån timme senare att jag glömt frukosten.

Började dagen med att hacka grönsaker och blanda ihop en Libanesisk Tabouleh. Den vart precis som den skulle men med tanke på vilka enorma mängder persilja som är i undrar jag om den kommer gå hem hos familjen.
Det återstår att se ikväll, när den serveras till middagen.
Kanske ska jag göra lite hoummus också, men det kan jag göra när jag lagar middag.
Den behöver ju inte stå innan den kan ätas.

LåscylinderBRF Åbylund

Lite Libanesiskt så här en Tisdag kan väl inte vara fel.
Fick precis ett samtal från HSB som förvaltar våra lägenheter från och med årsskiftet.
Snubben var jättetrevlig och ringde för att jag har problem med låset till förrådet som någon sabbat. Men jag tycker ändå att de känns så snikiga. Förut hade vi Hardy som fixade allt snabbt och gratis, nu ingår tydligen även förråden i det vi ska betala för, och att byta cylindern i låset skulle kosta runt 700 spänn!

Jag börjar seriöst tröttna på den här jävla föreningen och dessa muppar som sitter i styrelsen.
Tidigare har styrelsen alltid sagt att allt på utsidan är deras att ta hand om. Förrådet som inte ens ligger i direkt anslutning till mitt hus har nu helt plötsligt blivit ”inne” och det är jag som ska betala.
Men han skulle kolla upp det lite bättre och är det så att det är jag som ska betala gör jag jobbet själv istället.
Så svårt kan det inte vara.

Regn

Ute regnar det för fullt.
Jag tvättar maskin efter maskin för att få tvättberget att krympa en aning. Om en timme ska jag ta bilen till Sats och köra SaCoPu. Har fått många frågor senaste träningarna från folk som undrar vart jag tagit vägen.
Kör inte du Tisdagspumpen längre?!
Veckans roligaste Bp liksom men svaret är nej, det gör jag inte.
Ibland vill jag bara ge upp, säga upp Sats-kortet och sluta.
Ibland är allt bara jobbigt.

Efter dagens pass så ska jag skynda mig hem och plocka upp LillFisen. Vi ska åka och spana in fotbollspjuck åt henne. Sen hem igen och stoppa i henne lite mat innan hon tränar kl 17.
Tja, det är väl min dag det.
Vad gör ni idag?

 

  • http://mattiashandley.se Mattias

    Riktigt värdelöst. Helt klart något att ta upp med styrelsen

  • Anna

    jag sitter och undrar var ”barnet” med fem hundar tagit vägen i regnvädret, inväntar besked på om jag ska åka iväg till Solna och leverera ett stycke tyllkjol eller inte idag (personen jag ska lämna över till kör tåg och det är tydligen nåt kabelhaveri nånstans på vägen … heja SJ …) … och nu ringde ungen och frågade om jag kunde torka alla fem hundarna för hon skulle iväg?!?

    Sen ska jag nog ut och leta efter försvunnen hund i farsta fram tills det är dags att köra klass. Och sen ut igen och leta hund.