There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Lite trött idag…

- april 27, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Men lika glad som alltid! Tisdagarna hör ju till mina favoriter bland veckans alla dagar. Idag var det dessutom dax för det allra sista Tisdagsmötet och efter drygt 18 månader...

Men lika glad som alltid! Tisdagarna hör ju till mina favoriter bland veckans alla dagar. Idag var det dessutom dax för det allra sista Tisdagsmötet och efter drygt 18 månader kändes det sorgligt att inse att det verkligen var sista gången.

Men så är det. Det ligger bakom mig nu och jag har planerat nya möten i andra former som kommer hjälpa mig att ta mig vidare. Alltså, jag kan ju det här, jag vet det. Men jag är rädd för att jag inte kan det själv. Jag har aldrig lyckats själv tidigare och jag tänker inte gambla med mina resultat hittills och chansa på att det ska gå.

Stöd

Alla behöver vi stöd, kanske oftare än vi själva tror, eller vågar be om det. Och vi vill oftast hjälpa andra om vi kan, så när jag sträckte ut handen och bad om hjälp, var det inte svårt att samla de jag ville ha med för nästa resa. Andra halvan av resan mot målvikt, den resan där jag faktiskt kan börja räkna ner istället för upp.

Och nu står jag stark och stadig igen. Förvissad om att det kommer att gå bra. Jag har inspiration, motivation, lust och en jäkla massa vilja och när det inte räcker till så har jag folk som står med piskan om det behövs. Kanske är det inte piskan heller, utan bara en påminnelse om att jag kommer att lyckas om jag fortsätter som behövs. Kanske är det så att jag behöver plockas upp ibland om benen viker sig.

Jag ser verkligen fram emot nästa halva, resten av resan. Det är nu jag kommer att gå från tjock till mer normal. Det längtar jag efter.

Tess på SoftKrogkväll igår

Igår var jag ute på Soft och kollade in vänner som sjöng i månadsfinalen till karaoke SM. Det vart senare än jag hade tänkt mig och jag kom inte i säng förrän framåt två på morgonen. Därav titeln…jag är lite trött idag. Men det var trevligt, roligt att komma ut och som alltid trevligt folk.

Nästan hela dagen spenderades i stan för jag var inne redan tidigare och lunchdejtade med Eva. Vi strosade runt, kollade kläder och betalade vår resa till Turkiet i höst. Det ska bli super att rymma en vecka hemifrån, ner till sol och värme, jag och mina kompisar. Jag längtar redan nu och det funkar bra som morot för viktminskningen med. Det gäller bara att komma ihåg hur gärna man vill slippa ur den där attans vassruggen.

Aerobics

Afrodansen idag vart utbytt mot Aerobics. Jobbigare än afron men roligt. Nu funderar jag på att prova DanceAerobics på måndag bara för att få ihop tillräckligt många pass den här veckan. Valborg och första Maj ställer till det och jag blir av med Combat bland annat *blä*.

Om ett par timmar är det dax för BodyPump med Inka. Det längtar jag efter. Så det är väl läge nu för lite mellis då och försöka mota bort tröttheten. Man, (läs jag), vågar inte gå trött till ett av Inkas pass, det tror jag hon skulle märka med en gång, och då skulle jag väl få slita dubbelt så hårt ;-)