There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Lördagsmotion

- november 15, 2008 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Idag var jag ute med min man i elljusspåret och halvsprang. Ja, det gjorde vi kanske inte för alla som sprang passerade oss med en väldans fart. Jag fattar inte...

Idag var jag ute med min man i elljusspåret och halvsprang.
Ja, det gjorde vi kanske inte för alla som sprang passerade oss med en väldans fart. Jag fattar inte att de orkar.

Men vi gick, fort, och det var sjukt jobbigt. Det var sjukt lerigt och blött på sina ställen också så jag gissar att det var den sista hurtbullepromenaden i spåret för i år.

Socker skrubb 140 kr

På vägen ut mötte jag min granne T som varit ute och sprungit där i morse och han tyckte att det var SÅ skönt ute och alldeles UNDERBART i spåret.

Så sa han nog bara för att jag skulle känna mig ännu uslare som varken orkar springa eller njuter av motionen eller tycker att det är skönt för den delen.
Men han är duktig, min granne, som tar sig ut och springer i leran en lördagsmorgon. En eloge ska han ha!

Skönt var det däremot i duschen efteråt. Med en sockerskrubb i högsta hugg gnuggade jag mig röd och flammig men ack så len.

Body lotion Sandalwood 105 kr

Jag avslutade med en grym bodylotion som jag verkligen älskar.

Skönt är det också att nu så här fram emot kvällen att gå iväg och köpa sig lite lördagsgodis som jag nu kan äta med riktigt gott samvete och verkligen njuta av.

Lördagen passerade annars som vanligt alldeles för fort, jag vet inte vart dagen tagit vägen. Har hunnit med lite jobb och en lång promenad. Fast det bästa är ju kvar, kvällen framför tv:n tillsammans med min underbara man och ungarna, med en bra film och mitt godis som jag längtat efter hela veckan.

Ja, jag är en riktig godisråtta, fast bara på helgerna nu mer.