There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Lycka, en kommentar på Fb…

- april 4, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Tänk vad ett ord, eller fler kan betyda. Vad små saker kan ge stora resultat. Mitt heliga lördagsgodis, den enda av mina olater jag stenhårt vägrat att ge upp har...

Tänk vad ett ord, eller fler kan betyda. Vad små saker kan ge stora resultat. Mitt heliga lördagsgodis, den enda av mina olater jag stenhårt vägrat att ge upp har jag äntligen fått en spark i baken att ta tag i.

Jag fick världens finaste kommentar på Fb igår. Den kommer jag leva på länge. Att få erkännande och stöd från någon så duktig som hon. Det gör mig glad och galet lycklig. Jag ser det som en ära, att ens få finnas med på ett hörn i hennes värld.

Det fick mig också att fundera. Jag har de mest underbara vänner, de absolut bästa av de bästa. De och min egen Darling är mitt eviga stöd. De tror på mig, de peppar mig, de inspireras av mig och de berättar det för mig och det i sin tur ger tillbaka enorma mängder energi. Men jobbet, för att nå mina mål, måste jag göra själv. Varenda val jag gör, varenda godisbit jag äter.

Efter kommentaren på Fb där det bland annat stod ”…och jag gör gärna allt i min makt för att du ska fortsätta å njuta av din träning” så kom jag fram till att om nån som jag precis har träffat kan skriva så till mig och faktiskt mena det, så kan jag själv också göra lite mer för mig. Resultatet av det blev att godispåsen lämnades orörd inte bara igår utan också idag.

Ett minne från dagens träning ;-)Japp, nu tar jag ett steg till.

Idag var jag, Lilla T och Eva på bio i stan och för första gången någonsin hade jag varken godis eller popcorn med mig in i salongen.  Efter träningen idag bestämde jag mig för att inte röra godispåsen förrän tidigast på Tisdag och beroende på hur det ser ut på vågen och hur det känns då, så tar jag ett nytt beslut.

Helt oplanerat blev det här min första påsk helt utan godis och det beslutet känner jag mig nöjd med. Jag vill vidare helt enkelt. Jag vill ha resultat NU!…eller typ…
Det är också första påsken någonsin då jag tränat och jag kanske inte är riktigt klok, men helt ärligt, jag längtar, till varje pass.

Hemma börjar nog Darling bli aningen smått trött på mitt tjat om träning, träning, träning. Det trodde han säkert aldrig att han skulle bli, vart är jag på väg kan man undra…