There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

#lyckligtjej

- november 11, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Livet rullar på i höstmörkret. När jag inte slarvar med mina mediciner mår jag strålande. När jag slarvar märks det snabbt att under ytan har jag fortfarande saker att ta...

Livet rullar på i höstmörkret. När jag inte slarvar med mina mediciner mår jag strålande. När jag slarvar märks det snabbt att under ytan har jag fortfarande saker att ta tag i. Summa summarum så är jag ändå på rätt väg.

GoJ har överlevt sin ettårsdag och jag är fortfarande stolt ägare av ett litet, gulligt hundtjänstföretag.

När GoJ kom till behövde jag komma bort från stress och tillbringa mer tid utomhus. De kriterierna fyller mitt arbete fortfarande.

Hemma renoverar vi. Inte bara jag eller han, utan VI! Det blir fint! Jag har förlikat mig med tanken på att bo kvar och njuter av att känna att jag gör fint här hemma för oss! Inte för att vi vill vidare. Inom 10 år vill jag bo deltid utomlands och då vill jag inte ha en stor villa här i Sverige att ta hand om. Nä, det blir nog perfekt med den här lägenheten.

Stackars Ninja har fått svamp i öronen. Vi behandlar med rengöring och medicin. Han gillar det inte alls. Imorgon ska jag på återbesök till veterinären, får se om det blivit bättre.

På lördag är det Pubkväll här i vår Brf. Jag och en kille i styrelsen, Alex, ska försöka få lite fart på området. Det är kul att vara engagerad i vår Brf, men ändå sitta utanför styrelsen. Jag slipper tråkjobbet och kan göra sånt som är roligt. Som min FB-grupp. Den växer varje dag!
Jag har valt att arbeta för att främja gemenskapen och kärleken i området. Jag försöker få grannar att prata med varandra och visa respekt mot varandra. Typiskt Tess va?!

Nä, lite frukost nu innan dagens runda. Idag ska Ninja och Samuraj ut med Saffran. Sen blir det Iris och Luna följt av Athos och så avslutar jag med Texas. Sen ska jag handla mat och slipa/måla en vägg.

wpid-20141110_104417.jpg