There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Lyxfrukost idag

- maj 21, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Trött och ont i huvudet. Typisk mensvecka. En sån där molande huvudvärk som aldrig vill ta slut. Igår var det sommar ute. Dom säger att det ska bli det idag...

Trött och ont i huvudet. Typisk mensvecka. En sån där molande huvudvärk som aldrig vill ta slut.

Igår var det sommar ute. Dom säger att det ska bli det idag med. Det var galet skönt att strosa runt i skogen igår med mina hundar och lyssna på fåglarna.
Sedan provade jag nåt nytt igår, wellness yoga. Det var skönt och avslappnande men fick mig framför allt att inse vilken lyx det är att jobba som jag gör. I mitt jobb finns det nästan ingen stress.

Som vanligt på tisdagar så tränar jag och igår gjorde jag min bästa runda hittills. Jag sprang betydligt längre på mina 30 minuter men GPS:en i mobilen ville inte vara med så jag har inga siffror på det. Nåja, jag är glad i alla fall att jag gjorde en sån bra runda!
Och har jag gjort det en gång, kan jag göra det igen!

Idag bestämde jag mig för lite lyxfrukost!
Äggröra, finncrisp och cashewnötter. Jag hoppas det hjälper mig mota bort huvudvärken.

Förutom dagens hundar så har jag inget speciellt planerat idag. Jag har som vanligt saker jag ”borde” ta tag i men inget som verkligen ”måste” bli gjort just idag.

Imorgon har jag ett kundmöte inbokat. Förra kundmötet blev avbokat för de hade hittat en lämplig granne. Morgondagens möte är ännu en adress i Vendelsö vilket passar mig finfint! Jag har 3 kunder i Vendelsö nu och desto fler i samma område desto bättre.

På kryssningen i helgen köpte jag en födelsedagspresent till mig själv!
En väska. En skitsnygg väska! Nu måste jag bara ut på stan eller nåt så jag får användning för den!
2014-05-17 11.46.02