There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Målen närmar sig!

- februari 28, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Sedan en nästan en vecka tillbaka så har jag slutat med mina Omeprazol. Hittills funkar det. Hoppas min mage klarar sig utan dem ett tag nu. Mer vila än så...

Sedan en nästan en vecka tillbaka så har jag slutat med mina Omeprazol. Hittills funkar det. Hoppas min mage klarar sig utan dem ett tag nu. Mer vila än så här lär nog inte min mage få. Och jag har fortfarande 8 veckor kvar så vad det nu än är för problem med magen, har det gott om tid på sig att läka ut.

Det är också 4 veckor sedan jag slutade med Diklofenak. Det känns jättebra! Nu äter jag bara vitaminer och mineraler och huvudvärk-/migränmedicin-

Tiden går rätt snabbt vilket är skönt. 4:e veckan är snart slut och med det har jag klarat av en hel tredjedel. Bara 8 veckor kvar. Känns inte alls så farligt och fullt görbart. Hoppas bara jag får bra resultat! Gärna strålande resultat! Jag vet ju vart jag vill vara rent viktmässigt om 8 veckor, så vi får väl se om jag kommer dit.

Och äntligen är Februari slut. Varje år käns den som längsta månaden av alla, fast det egentligen är tvärtom. Nu hoppas jag på en solig Mars! Vi har haft alldeles för lite sol tycker jag.

I mina tankar är jag redan framme vid sommaren i juni. Längtar efter kryssningen med maken i början av Juli och resan till Turkland tre veckor senare. Ska bli så sjukt najs!

Satt och räknade lite på Grisen och Jag och kom fram till att jag är nära mitt mål nu! Får jag in en till heltidskund är jag i stort sett i mål. Det känns oerhört bra! Det känns som om det kanske kommer hända redan i vår.

Idag har jag tre vovvar, Athos, Teddy och Stella. Dessutom har jag med mig mitt sällskap och min lilla hjälpreda, Fisen. Så det kommer bli en rolig dag. Ska ta och svänga förbi Maxi i eftermiddag och köpa lite cola light åt mig och lite annat som saknas hemma.

Skön fredag med andra ord!

Önskar er allihopa en härlig helg!