There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Måndag, jobbdag

- mars 5, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Minus 8 grader i VH, vintern har fortfarande taget om oss. Men dagarna blir längre och ljusare och stundtals får man en glimt av våren. Sportlovet är slut och det...

Minus 8 grader i VH, vintern har fortfarande taget om oss. Men dagarna blir längre och ljusare och stundtals får man en glimt av våren.

image

Sportlovet är slut och det är dax att återgå till jobbet. Helt ok, det är ändå bara några veckor kvar till nästa lov och mer ledighet.
Nu går jag på mitt nya schema och börjar 30 minuter senare på morgonen, så jag får sova lite längre. I slutet av veckan skiljer det en hel timme, när jag börjar kl 8 istället.

Jag har kollat på min stegräknare  och insett att det är vansinnigt lätt att tro att jag rört mig mer än jag faktiskt har. Det känns som om jag alltid e på språng men faktum är att bara två dagar den här veckan har jag kommit över 10000 steg.
Det var i onsdags när jag tränade BC och sprang, samt igår när jag promenerade 8 km.

Inte ens i lördags när vi gick 6 km så kom jag över 10000 utan jag hamnade strax under 9000.

Jag tycker jag rör mig långt mer än jag faktiskt gör. En dag när jag var hemma hela dagen och inte gick ut alls, så kollade jag vad jag kommit upp i. Själv tänkte jag att en 2500 steg borde det väl vara i alla fall, men chockad såg jag att det var knappt 300 steg.
Och så kunde mina dagar ofta se ut, förut.

Men inte numer.

Träningsmässigt är måndagar löpintervaller och idag tror jag att jag måste hoppa över BC. Jag behöver hämta bilen hos Toyota före 18 och laga middag före BC 18:30, samt hinna springa vilket tar en 40 minuter.
Jag slutar 15, i stan så det känns som ett svårt pussel att få ihop.