There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Många bullar i ugnen

- november 21, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 3 comments -

Fick sån plötslig lust att baka kanelbullar, det var evigheter sen sist. Ignorera allt skräp på bordet är ni snälla. I brist på förvaring hamnar det alltid på köksbordet och...

Fick sån plötslig lust att baka kanelbullar, det var evigheter sen sist.
Ignorera allt skräp på bordet är ni snälla. I brist på förvaring hamnar det alltid på köksbordet och jag vet att det ser för hemskt ut.

20111121-160335.jpg
För en gångs skull har jag ju dessutom tid.
Så nu har jag 3 plåtar på jäsning som snart ska in i ugnen och hemmafrun har snart ett bulldoftande hem.

20111121-160444.jpg

När bullarna är färdiga är det säkert nästan läge att preppa middagen till barnen och äta nåt själv för sen ska jag träna.
Idag är det inget som hindrar mig, inte någon förkylning, inte ont om tid, inte trött efter jobb, snarare lite förväntansfull.
Det var så länge sen sist.

LillFisen är hemma idag med världens hosta. Så jag blir inte förvånad om jag åker på en förkylning snart igen.
Förut hade jag världens immunförsvar och var aldrig sjuk men senaste tiden har det inte riktigt gått min väg.
Hon är i vilket fall bannlyst från köket under bullbaket, här ska det inte baciluskas i onödan.

 • http://gladjerus.blogspot.com Sandrine

  Jag förstår precis vad du menar, och kan inte annat än hålla med fullständigt! Det är ju som sagt inte små vinster man tävlar om. Nej, jag har inte hört ngt om vinstskatt, men det brukar ju stå som en minimini-parantes någonstans långt ner, lite undangömt ;)

 • http://gladjerus.blogspot.com Sandrine

  Hej! Jag har läst dina inlägg om Fitnessfighten och känner att jag måste skriva ett litet ”svar på tal” till dig. Jag är nämligen en av de 10 finalisterna, närmare bestämt den du har jämfört din vän med. Jag är hon med ”sämst” resultat på pappret. Jag hade, när jag gick med, inga som helst ambitioner om att komma till final eller vinna. Mitt mål med FF var att bli tonad och få en kickstart till PTutbildningen som jag går nu i November. För att kunna prestera bättre på fystesterna bla. Detta skrev jag till dom, och fick ett kostprogram utifrån mina mål. Som jag förstod dom, då jag blev otroligt förvånad då jag fick finalistmailet, så gick jag till final eftersom jag fått ett bra resultat i förhållande till mitt mål. Detta är dock ingenting som syns någonstans, vilket jag trodde att det skulle göra. Typ: Här är Sandrine, hennes mål var att…, här är Jessica, hennes mål var… osv. Men det gör det ju inte, och då verkar det ju fel att jag är en av finalisterna, då jag procentuellt inte alls har uppnått sån stor skillnad. Däremot är jag bra mycket starkare, fått upp flåset, och magrutorna är synliga igen. Men jag håller med, utifrån det som FF skriver på deras hemsida BORDE jag kanske inte vara med i top 10.

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Hej.
   Vad roligt att du hittat hit och läst. Grattis till finalplatsen också!
   Jag hoppas du förstår, och det känns som att du gjort det, att det är inte dig och dina resultat jag på nåt sätt fördömer.
   ALLA som klarat en Fitnessfight är värdiga vinnare!
   Mitt problem är att de säger en sak, men gör en helt annan och ska man nu hålla en tävling med priser för 80 000 kr så tycker i alla fall jag att det är viktigt att man har ett genomtänkt regelverk.

   Hur man än gör så kan man ju egentligen aldrig jämföra deltagarna med varandra. Vi är alldeles för olika för det och det är ju rätt charmigt på sätt och vis, men det kan liksom inte bli riktigt rättvist, hur man än räknar.
   Mest rättvist skulle vara att lotta ut priserna för alla har ju gjort sitt bästa, och kanske belöna alla i ”top 10″ med ett mindre pris. Kanske ett 6- eller 12-månadersprogram, som de kan skänka bort om de vill.

   Har ni som finalister fått någon som helst info om vinstskatt?

   Tack för din kommentar, det var kul att höra av dig och lycka till nu!