There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Matvecka 2

- mars 24, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Idag startar vecka 8 och det är matvecka! Me like! Det är gott med riktig mat, lyxigt, ger extra energi och ett skönt avbrott från alla påsar. Även om jag...

Idag startar vecka 8 och det är matvecka! Me like! Det är gott med riktig mat, lyxigt, ger extra energi och ett skönt avbrott från alla påsar. Även om jag faktiskt är nöjd med mina påsar.

Invägning i morse och 7 veckor har gett -10.4 kg Jag klagar verkligen inte! Jag är jättenöjd! Förra veckan blev ju +2.4 kg efter min lösaktiga helg utan påsar, och denna vecka fick jag glädjande -2.8 kg, så jag gick ner allt jag gick upp och lite till :D

Första veckans tre träningspass blev avklarade förra veckan, sista passet igår. Nu går jag in i vecka två med tränandet och min personliga PT i Zombies 5k. Fast som sagt, jag har inga som helst ambitioner att kunna springa 5k. Mitt högst personliga mål är att springa/jogga/lunka 30 minuter i följd, eftersom jag gav upp sist vid 25 minuter. Så jag vill göra klart det jag påbörjade förut.

Och så vill jag ner i vikt. Klart att det inverkar. Tänker att de sista kilona alltid är svårast och just därför, nu när jag är halvvägs och har sista halvan kvar, så gör förhoppningsvis träningen sitt till för att jag ska komma i mål på utsatt tid. Det lär nog börja märkas om en 3-4 veckor.

Tja vad har jag att se fram emot denna vecka då? Fint väder hoppas jag. Glada hundar! Maken reser bort i 3 dagar vilket är lite tråkigt, men det går snabbt. Jag ska matplanera och handla idag. Tänkte börja måla lister och dörrfoder uppe imorgon. Har klurat på en platsbyggd säng till lilla rummet som jag ska göra en ritning på. Träning ti, fr och sö.

Har suttit i helgen och letat lampor. Har äntligen hittat den som vi ska ha i trappan och klickat hem den. Lampor är svårt tycker jag. På bilden kan de ser hur fina ut som helst men det är svårt att få en uppfattning om exakt hur de lyser. Har ju hänt flera gånger på Ikea att jag har kollat in en lampa och när jag kommer hem med den så lyser den i alla fall inte tillräckligt, eller inte alls som jag tänkt mig.

Fisen är trött på att renoverandet tar sån tid. Hon vill ha sitt rum klart, vill helst köpa allt nytt och få inreda som hon vill och gärna igår. Att det tar tid med allt underarbete och att vi i stort sett mest hinner jobba på helgerna har hon givetvis ingen förståelse för.