There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Med eller för eller bägge?

- oktober 21, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Torsdag, snorkallt och snövarning. Jag har inte bytt till vinterdäck, vet nu inte om det spelar någon större roll. Ska för första gången köra dubbfritt i vinter, med en helt...

Torsdag, snorkallt och snövarning. Jag har inte bytt till vinterdäck, vet nu inte om det spelar någon större roll. Ska för första gången köra dubbfritt i vinter, med en helt ny bil dessutom så det blir till att ta det lugnt tills jag har vant mig.

Däckskifte

Eftersom jag har leasingbil får jag gratis däckskifte på Toyota Center, synd bara att jag har så trista erfarenheter från Toyota Center Haninge. Eller, det gick ju bra sist jag var i kontakt med verkstaden, när jag fick ett stenskott i framlyktan men fortfarande sitter bemötandet från säljarna i, sedan allra första gången jag var där.

Toyota Center Haninge

VinterdäckJag och Mannen var inne för att köpa en grej till bilen. Mannen har inte ens körkort så man skulle kunna säga att det liksom var min bil. Så vi knatar in där och säljaren, en glassig kostymnisse, hälsar direkt på min man och sen lite halvt om halvt på mig.

Så tittar han på min man och undrar vad han kan hjälpa oss med. Jag börjar förklara vad det är vi vill men säljaren envisas och svarar Mannen istället för mig. Han dissade mig totalt och jag fick verkligen en känsla av att slungas en bra bit tillbaka i tiden där kvinnor sågs som ointelligenta och hjälplösa.

Vi fick till sist hjälp med det vi behövde men sedan dess har jag inte velat sätta min fot på det där stället igen. Verkstadskillarna verkar dock mycket trevligare. Ska nog ta tag i det där med däckskiftet idag och boka en tid i alla fall. Eller allra senast i nästa vecka….

Vinter på G

Redan Torsdag, jag tycker tiden går så fort. Hoppas den känslan håller i sig genom hela vintern, min minsta favvo-årstid. Visst är det fint med snö, när det är mycket av den, och kallt nog för att den ska förbli vit, men jag nöjer mig med en vecka före jul och fram till efter årsskiftet. Sen är jag nöjd och vill att våren ska komma.

Det jag verkligen inte gillar är den råa, ruggiga känslan som kryper in i märgen, blött slask, grå himmel och frånvaron av solen. Och det faktumet att jag tycks frysa dygnet runt. Idag är det i alla fall soligt, trots att det är kallt. Man får vara glad för det lilla.

På service fortfarande

Nåt annat jag inte gillar är att jag fortfarande är utan vettig mobil. Min Desire är på verkstaden och jag lär väl inte se ljuset i tunneln i den historien förrän om tidigast 1½ vecka eller så. Sen kan 3 gott tycka att de är snabba, jag håller INTE med.

Mer med än för, tror jag

Träningsmässigt blir det SaCoPu i Farsta ikväll. Jenny ska med och träna, Jippi!!!

Snygga polare, Magnus, Tess, Inka & LottaPå scen står Inka, och jag kan inte riktigt besluta mig för om jag ska skriva att jag tränar för henne (vilket är korrekt) eller med henne (för det är så det känns). Jag märker att jag blandar hejfriskt på för och med.
Egentligen kanske det kvittrar.

Jag tränar med min vän och för min grymma instruktör, på en och samma gång. Ibland kommer vi och går tillsammans, då känns det definitivt som att jag tränar med och inte för. Ni fattar.

Just nu känns träningen roligare än någonsin. Mitt första år på Sats har passerat men passionen är lika stor fast djupare rotad. Jag som aldrig har tyckt om att testa mina gränser och pusha mig att göra lite mer kan verkligen längta till nästa pass för att få chansen att tvinga kroppen att göra om allt igen och lite till.

Här är jag

Och ännu roligare är det när jag blir bekräftad under träningen, då känns det verkligen som att jag tränar med och inte för. Bara det att jag ser att jag är sedd, eller hör ett uttryck som jag vet åtminstone delvis är direkt riktat direkt till mig. Kan inte hjälpa att jag är en sucker för den typen av uppmärksamhet.

I år förlitar jag mig helt på att träningen ska ta mig genom vintern snabbt och leende hela vägen.
Jag menar, hoppas kan man ju alltid göra.

Pssssst. Kl 19 imorgon (22/10) är Satsinstruktörerna på plats i Port 73 och visar upp Body Combat och Sats Core Pulse. Missa inte det om ni har vägarna förbi.