There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Mellan lycka och tårar

- juni 15, 2012 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Idag är det äntligen dax! ÄNTLIGEN! Som jag har längtat! Tänkte jag skulle fota spöket (mig själv då), och lägga upp en bild på mig som visar hur glad jag...

Idag är det äntligen dax!
ÄNTLIGEN!
Som jag har längtat!

Tänkte jag skulle fota spöket (mig själv då), och lägga upp en bild på mig som visar hur glad jag är, men jag ser bara ut som en kärring, så jag vill inte.
Ni lär nog få se ett och annat foto på mig i alla fall, som säkert kommer vara långt från smickrande.
Usch, jag vill inte vara gammal.
Jag vill bara vara 15 i rätt sällskap och leva, ha roligt!

Igår var jag på terapi och utan att berätta så mycket mer om det, kom jag i alla fall till en insikt.
Jag har så mycket sorg i mig. Jag hade svårt att hitta ögonblick då jag verkligen var lycklig, glad och stolt över saker jag åstadkommit och presterat. Däremot grät jag när jag insåg att flickan som är min själ är liten, fruktansvärt ensam och ledsen. Nåt jag vet men alltid förtränger.

Så här känns det som att mitt hjärta ser ut.

20120615-141022.jpg

Ikväll blir det inga såna tårar. Jag ska jobba mer med mig, men när jag ger mig av mot Stadsgårdsterminalen i eftermiddag släpper jag allt det förflutna och låter mig för en helg bara leva i nuet.
Jag har inte tagit med mig klackskor och obekväma ”snygga” kläder. Jag har packat gympaskor och vanliga kläder, som jag trivs i. Jag vägrar att sitta och försöka sträcka på mig hela kvällen för att jag känner mig fet och obekväm. Jag vägrar att sitta och dra i tröjan för att dölja det som går att dölja.
Jag är precis som jag är idag.
Fet.
40.
Trasig.
Och jävligt lycklig över alla mina nära som följer med mig ett dygn ut på pölen för att ha roligt, lite på mina villkor. Mina vänner, som i allt det jobbiga (som i mångt och mycket härstammar från min barndom), finns för mig och tycker om mig som jag är.
För det gör inte jag.
Jag tycker inte om mig.
Så mina vänner betyder massor för mig!
Så länge ni ser mig och tycker om mig så finns jag. Då är det i alla fall inte kört än.

Ikväll ska vi rocka Cinderella som aldrig förr!
Ni som inte är med kommer missa nåt storslaget!

 • Martina

  Jag tycker om dig(fast jag inte följer med) men inte Cinderella!
  Ha en underbar 40års fest min underbar Tess!!
  massa pussar och kramar
  (önskar du kom tillbaka och tränade med mig)

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Fina Martina. Jag saknar dig <3