There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Men nu, nu är det Fredag på riktigt

- juni 11, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Och skolavslutningarna är avklarade, och jag har en stor kille som börjar på gymnasiet i höst. Han avslutade med riktigt fina betyg dessutom. En avklarad 3, kvar då att putta...

Och skolavslutningarna är avklarade, och jag har en stor kille som börjar på gymnasiet i höst. Han avslutade med riktigt fina betyg dessutom. En avklarad 3, kvar då att putta igenom grundskolan.

Sommarlovet inställt?Regnet öste ner när det var dax för Lilla M att ha sin avslutning så för första gången någonsin blev vi tvungna att stå i klassrummen och lyssna på avslutningssångerna. Det gick bra det med.

Soligt

Efter avslutningen gjorde Veronica min dag alldeles solig igen genom att säga att jag såg så snygg ut. Nu regnar det inte där jag står längre kan jag meddela. Gulliga, gulliga Veronika, TACK!

Vi drog till Haninge C efter avslutad avslutning och besökte bolaget. Både rosé och öl inhandlades. Jag tror att det lutar åt att det blir lite rosé ikväll med supermysiga Jenny & Jocke. Vi kanske kan fortsätta våra samtal om Ingu Bob, fula & snygga magar och stretch i tjejbastun.

Mina små kläder

Efter Haninge C åkte vi till Shurgardförrådet. Darling tömde det medan jag åt frukost. Jag fick sovmorgon i morse, enormt skönt men jag hann inte med frukost innan avslutningen. Så i Haninge C köpte jag en fralla, Jallayoghurt och en latte.
Darling åkte på att släpa ut halva förrådet för att hitta kartongen jag var på jakt efter. Den med mina små kläder. Såna jag kom i en gång för länge sedan men som till slut blev alldeles för små och bara gav mig ångest. Främst var det badkläderna som jag trodde låg i kartongen jag var ute efter, men till min stora lycka kom jag i nästan hälften av alla kläder jag hade sparat.
Och badkläderna hittade jag.

På rätt väg

Så jag modellade här i vardagsrummet, glad över att det inte var många plagg kvar i lådan. En del saker åkte direkt i soporna. Hur tusan jag tänkte när jag använde dem vet jag inte men fult räcker inte för att beskriva dem. Tur att det inte finns så mycket bildbevis från den tiden…
Nu ska allt tvättas, och det jag inte kommer i får åka tillbaka till förrådet.
Jag har en rätt najs känsla av att jag är på rätt väg, just nu.

Träning Fr, Lö & Sö

Fredagspump kommer det bli om ett par timmar, med Anna och skönt nog ingen träning förrän imorgon eftermiddag sen. Då är det veckans favvopass, BodyCombat. När man väl kommit över den där känslan av att man ser rätt fånig ut när man slåss och kickar så är det faktiskt lite coolt, just att man slåss och kickar.
Helt klart coolare än att skaka rumpa i Afrodans.

Imorgon har jag flera vänner som cyklar tjejvättern. Jag ska tänka på er och jag hoppas att det blir en trevlig upplevelse för er.

Jag önskar er alla en trevlig fredag!